Веселин Вучков. Снимка БТА
fallback

Международният паспорт на Петко Сертов е останал в дома му, потвърди вътрешният министър Веселин Вучков, съобщи БНТ. Вучков обаче не отговори дали Сертов има служебен паспорт с аргумента, че не знае такива детайли.

На среща при главния прокурор, продължила няколко часа днес е обсъден казусът с издирването на бившия шеф на ДАНС. Преди и след срещата  изявления не бяха дадени.

Oще по темата

Пред обвинител номер 1 всичко за издирването на Петко Сертов са докладвали главният секретар на МВР Светлозар Лазаров и директорът на столичната полиция Младен Маринов. Представители на ДАНС и разузнавателните служби също са участвали в обсъждането на казуса.

”Аз силно се надявам, че и разузнавателните служби и ДАНС могат да ни окажат по-силна подкрепа, защото нашата дейност е основно на територията на страната. Силно се надявам, че могат да ни окажат по-сериозна подкрепа и силно се надявам г-н Сертов наистина да е жив и здрав и по някакъв начин да индикира и чрез своите близки, че не е застрашен”, каза Вучков.

За момента няма никакви данни бившият шеф на ДАНС да е засичан на територията на друга държава, въпреки че е издирван и с жълта бюлетина на Интерпол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Да си додем на думат

преди 9 години

ПРОМУШИ се мълвата, че Сертов бил разтревожен за съдбата на 15 милиона евро ДДС, за които отговарял пред сегашния си работодател!!!!!!!!!Та.Та питаме: КОЙ е сегашния работодател на Сертов? И за какви пари става дума, като само ДДС-то е 15 милиона?Какви са тези пари? Спекулативни игри? Мафиотски сделки? .................................

13

аман

преди 9 години

По-добре да цъкна и да прочета статията за новия апартамент на Кендъл Дженър...по-смислена ми се струва....

12

Анонимен

преди 9 години

Този пишман мЕнистЕрда не е завършил "шев и кройки" бе!Познавам тарикатчета с подесетина червени паспорта,а какво да кажем за Сертов,един от БАШ тарикатите!Бля-бля!

fallback