Снимка: архив, Булфото
fallback

Политическа партия "България без цензура" освободи Росен Петров от всички длъжности, които той заема. Това беше съобщено от пресцентъра на партията.

Oще по темата

"Напускам партията, защото тя не се е променила след влизането си в парламента и вътрешните скандали в нея продължават", заяви Петров пред „24 часа”.

Депутатът обаче уточни, че няма да бъде независим, а ще остане в опозиция и ще гласува с групата на „Български демократичен център”.

От партията съобщават, че раздялата е по взаимно съгласия. “Отдавна имахме уговорка той да се оттегли от партийната работа и постове и да остане само депутат, защото иначе му идва в повече. Той е интелектуален човек и не може да работи на бързи обороти”, каза председателят на партията евродепутатът Николай Бареков.

Росен Петров се присъедини към „България без цензура” през февруари. Тогава в предаването „Нека говорят” на bTV, чийто водещ беше той, прочете декларация, в която обяви решението си да се присъедини към Бареков. Петров тогава заяви, че коалицията отговарят на неговите граждански виждания за свобода на словото и патриотизъм.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

110

Анонимен

преди 9 години

Росен Петров.Ти човек лиси и без туи нете мяса6е на човек с тая *** но сега пък хич нете мяса, таси тръгнал с Бареков.Никога неможес даси изчисти6 ни6то 6том си бил веднъж със Бареков.Абсолутен *** си остава6 до края на живота.Е Евала на този на които тее направил като КИНГ КОНГ ГРОЗЕН.ТИ НЯМА6 БЪДЕ6ТЕ И СИ ЗА НИКАДЕ САМО СИ ЗА В КЪ6ТИ.НЕСЕ ПОКАЗВАИ ДАНЕ РАЗВАЛЯ6 НАСТРОЕНИЕТО НА ОКОЛНИТЕ.

109

циника

преди 9 години

Росен Петров е ужасно глупав човек. Всяко едно негово изречение/без слушалката на ухото/ се изказва с усилие и страдание, сравнимо с това на родилката. А ако успее да състави сложно изречение, предполагам че цял ден след това върви по улиците ухилен до уши!

108

Анонимен

преди 9 години

е какво му идва в повече.ЗАПЛАТАТА ЛИ.ако му е в повече може да я сподели с мен.

fallback