110

Анонимен

преди 9 години

Росен Петров.Ти човек лиси и без туи нете мяса6е на човек с тая *** но сега пък хич нете мяса, таси тръгнал с Бареков.Никога неможес даси изчисти6 ни6то 6том си бил веднъж със Бареков.Абсолутен *** си остава6 до края на живота.Е Евала на този на които тее направил като КИНГ КОНГ ГРОЗЕН.ТИ НЯМА6 БЪДЕ6ТЕ И СИ ЗА НИКАДЕ САМО СИ ЗА В КЪ6ТИ.НЕСЕ ПОКАЗВАИ ДАНЕ РАЗВАЛЯ6 НАСТРОЕНИЕТО НА ОКОЛНИТЕ.

109

циника

преди 9 години

Росен Петров е ужасно глупав човек. Всяко едно негово изречение/без слушалката на ухото/ се изказва с усилие и страдание, сравнимо с това на родилката. А ако успее да състави сложно изречение, предполагам че цял ден след това върви по улиците ухилен до уши!

108

Анонимен

преди 9 години

е какво му идва в повече.ЗАПЛАТАТА ЛИ.ако му е в повече може да я сподели с мен.

107

анднимен

преди 9 години

неудобните вън!!!! така стоят нещата в ъпсурдистан.бг

106

Роско отива в ДПС

преди 9 години

Петров, Петров...какъв министър щеше да си? Много си жалък! Нямаш ле достойнство, та си се изтипосал при ***? Смешна и срамна история! Но дано да е с продължение...да върнете мангизите на КТБ! БЕЗПЛАТЕН ОБЯД, А?

105

Анонимен

преди 9 години

E KAK TAKA BEZ TENDJERA?

104

един

преди 9 години

фурнаджийска лопата свършиха парите в партията и дим да ме няма

103

Анонимен

преди 9 години

ТОВА СА ТИПИЧНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОМИЯРЧЕТА ---РАСЛИ И ОТГЛЕДАНИ КАТО ЧЕРВЕНИ ПИЛЕНЦА НА ПАРТИЯТА--МАЙКА!ВИДЯХТЕ ГИ ВЕЧЕ КАКВИ ЛАЙ""НЦА СА.....!Пак гласувайте за тях --та да ви оправят , яко!

102

КИД ШЕЛИН

преди 9 години

А бяха като гаджета с Бюрека...Няма авоари, а Квазимодо ?

101

Анонимен

преди 9 години

Тоя как се пънеше предизборно,сега видя голямата заплатка ,ама май 2 пъти съм го виждал да се изказва,май само гласува като пионер/

100

Н. Бареков

преди 9 години

Криза е. Парите свършиха. Чао Росене. Ще си получиш кортика по пощата. С уважение, Н.Бареков, Евродепутат от Брюксел.

99

ХУЯ МОРА

преди 9 години

"Той е интелектуален човек и не може да работи на бързи обороти, каза председателят на партията евродепутатът Николай Бареков" ПЕРФЕКТНО. БРИЛЯНТНО. БРАВО, ФЕКАЛНИ ПРИНЦЕ!!!

98

Петракиев

преди 9 години

Поредната фурнаджийска лопата.Мерака май беше де е депутат,а от коя партия няма значение.Имаха някаква депутатка Балдърова ли беше,боклукова ли беше,а сега и тоя умник.Един дол дренки!

97

Аврам

преди 9 години

Да, трябва да се върне при Слави!

96

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Да остави...парламентарното шоу и се...върне в шоуто при Слави Трифонофф,за да пише политическите му...речи.Ако Слави не ги...чете от аутокюто,ще ги чете...папагала.

95

Мюмюн Манафа

преди 9 години

Росенеее, болката минава, но срама остава за цял живот да знаеш !

94

a

преди 9 години

... някъде в навечерието на новия век се разгпаничи от левите политически убеждения на родителите си В ЕФИР...Трудно е, трудно е да се опише такава личност!

93

a

преди 9 години

Росенчо бе направен милиционер от мама и тати при БКП. Насила. После побягна в БСП. По-късно в НДСВ. После в ГЕРБ. Караха се в ефир с Бареков. После пък се кютна при Бареков. Стана депутат. Сега бяга и оттам (само от партията, но не и Парламента)...Богата политическа биография. Пропуснах ли нещо? Слави може би?

92

Анонимен

преди 9 години

Абе тоя *** нямаше ли да става вътрешен министър?!?!

91

Анонимен

преди 9 години

И сега какво? И правителството в сянка - и то в криза?!Онзи с бялата риза и мисията, дето го пратихме на европейската ясла, да вземе да върне на Росенчо някакъв кортик ли беше, някаква сабя ли, защото току виж пак му дотрябвало на момчето да засвидетелства преданост и мъжка чест,а пък с тирбушон не става. Иде ред на един отцепил се от ГЕРБ в миналия парламент да се осъзнае и да надуе платната по посока на г-ца Баракова.