Архив: Булфото
fallback

Корман Исмаилов от Народна партия „Свобода и достойнство“ отново демонстрира подкрепата на партията си за Орхан Исмаилов. Депутатът обясни, че срещу новия зам.-министър на отбраната няма нито аргумент.

„Има само в негова полза. Следете неговите действия и поведение – предполагам, че всички ще бъдете много доволни“, каза Корман Исмаилов, който е депутат от Реформаторския блок.

Той отново обясни, че зам.-министърът няма да бъде оттеглен и няма сам да се оттегли от поста.

Oще по темата
Напрежението около Орхан Исмаилов ескалира, след като от партията на Валери Симеонов от Патриотичния фронт обявиха, че ще оттеглят подкрепата си от кабинета, ако той остане зам.-министър на отбраната.

„Не Орхан Исмаилов, а други създават напрежението“, коментира още Корман Исмалиов и допълни, че според него това е провокация. Депутатът обясни, че зам.-министърът е български гражданин с всички права и качества за поста. „Някой не харесва минарета, друг - синагоги, трети - късите пострижки, не може с всеки да се съобразяваме“, каза още Корман Исмаилов.

Той съобщи, че новият зам.-министър не е членувал в ДПС, не е член и на НПСД. „Беше водач в Търговище от Реформаторския блок и се представи много добре“, каза Исмаилов.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов пък обясни, че новият зам.-министър е „35-годишен млад човек“, цялата кариера на който е минала „от комисия на комисия“. „Подхвърлян е, използвайки влиянието на ДПС“, каза още съпредседателят на Патриотичния фронт.

Той обясни, че разполага с факти срещу новия зам.-министър, но обясни, че ще ги обяви, „когато му дойде времето“.

Валери Симеонов отново обясни, че ще обяви дали ще излезе от властта до 24 часа след среща с премиера Бойко Борисов и че трудно се взимат решения, които могат да съборят кабинета. „Ние сме отговорни хора, не сме цепкаджии. Но от друга страна, не можем да отстъпим от обещанията пред избирателите си“, каза лидерът на НФСБ.

Той обаче уточни, че това е позиция на неговата партия, а не на Патриотичния фронт. Обща позиция на Патриотите все още няма.

Симеонов попита и защо „Атака“ не подкрепя недоволството на Патриотичния фронт срещу Орхан Исмаилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

поп Грую

преди 9 години

До Анонимен...ДЕБАРКИРА НА ПРИСТАНИЩЕ ВАРНА И ОТТАМ С МАРШ НА СКОК СЕ ИЗНАСЯ НА ДОБРУДЖАНСКИЯ ФРОНТ ПОД КОМАНДВАНЕТО НА ГЕН.ИВАН КОЛЕВ !От българските ученици и студенти,този факт е скриван с години,защото е в разрез с русифилистичната пропаганда на БКП и другите кремълски ибрици. Даже след промените,червените предатели в Добрич ,на наколко пъти блокират решението заиздигане на паметник на героя ген.Иван Колев ,само защото си е позвол да победи руснаците

28

поп Грую

преди 9 години

До АнонименПрез Първата световна война,конният корпус на ген.Иван Колев,громи румънската конница и воюващата на нейна страна казашка руската конна дивизия на Добруджанския фронт.За да осигури пехотна подкрепа на конницата,при липсата на български пехотни части ,които воюват на фронта при настъплението към Букурещ,БЪЛГАРСКИЯ ГЕНЕРАЛЕН ЩАБ СЕ ОБРЪЩА С МОЛБА КЪМ СЪЮЗНИКА ТУРЦИЯ ,ЗА ДА ОСИГУРИ ПЕХОТНИ ЧАСТИ В ПОДКРЕПА НА ГЕН.КОЛЕВ.ТУРСКИЯ ГЕНЕРАЛЕН ЩАБ ИЗПРАЩА ЕДИН НИЗАМСКИ ПОЛК,КОЙТО.......

27

турчин

преди 9 години

Джуджето да не пуска фитили а да каже какво има за Исмаилов. Яд го е че един ТУРЧИН заема такъв пост и че той самия и други от неговата сбирщина нямат такива кадри. Да забрави че турците няма да бъдем в власта и това не зависи от популисти и продажници и гьотверени като националистите.

fallback