29

поп Грую

преди 9 години

До Анонимен...ДЕБАРКИРА НА ПРИСТАНИЩЕ ВАРНА И ОТТАМ С МАРШ НА СКОК СЕ ИЗНАСЯ НА ДОБРУДЖАНСКИЯ ФРОНТ ПОД КОМАНДВАНЕТО НА ГЕН.ИВАН КОЛЕВ !От българските ученици и студенти,този факт е скриван с години,защото е в разрез с русифилистичната пропаганда на БКП и другите кремълски ибрици. Даже след промените,червените предатели в Добрич ,на наколко пъти блокират решението заиздигане на паметник на героя ген.Иван Колев ,само защото си е позвол да победи руснаците

28

поп Грую

преди 9 години

До АнонименПрез Първата световна война,конният корпус на ген.Иван Колев,громи румънската конница и воюващата на нейна страна казашка руската конна дивизия на Добруджанския фронт.За да осигури пехотна подкрепа на конницата,при липсата на български пехотни части ,които воюват на фронта при настъплението към Букурещ,БЪЛГАРСКИЯ ГЕНЕРАЛЕН ЩАБ СЕ ОБРЪЩА С МОЛБА КЪМ СЪЮЗНИКА ТУРЦИЯ ,ЗА ДА ОСИГУРИ ПЕХОТНИ ЧАСТИ В ПОДКРЕПА НА ГЕН.КОЛЕВ.ТУРСКИЯ ГЕНЕРАЛЕН ЩАБ ИЗПРАЩА ЕДИН НИЗАМСКИ ПОЛК,КОЙТО.......

27

турчин

преди 9 години

Джуджето да не пуска фитили а да каже какво има за Исмаилов. Яд го е че един ТУРЧИН заема такъв пост и че той самия и други от неговата сбирщина нямат такива кадри. Да забрави че турците няма да бъдем в власта и това не зависи от популисти и продажници и гьотверени като националистите.

26

Anonimen

преди 9 години

До Анонименговедо я провери ДПС как сложиха зам. министър на отбраната в предишни правителства

25

Хан Крум

преди 9 години

До митовей митов,ти имаш змийски език и си враг на България! Личи ти от далече!

24

Анонимен

преди 9 години

до 29твоята толерастия няма да ти помогне да прикриеш фактите че абсолютно всички турски мекерата които в момента са в политиката са или криминално проявени или произхождат от ДПС. Няма, Разбери НЯМА еманципирани турци в политиката тук днес, всичко е е престъпна клика - евророма, цар киро, куфарни търговци, мешерета бат сали, дпс, всичкото е едно и му е сложена маската ДПраваСвободи обслужващ не всички малцинства а само тези мафиотите които са на върха и твоята *** толерастия

23

anonimen

преди 9 години

ГОСПОДИН СИМЕОНОВ ВЕЧЕ Е ЯСНО КОЕ Е НОВОТО ДПС-2 --РБ И НПСД---НАПУСНЕТЕ ТАЗИ СБИРЩИНА И ЩЕ ГЛАСУВАМ ПАК ЗА ВАС--ТОЗИ КАБИНЕТ ЩЕ ПОДАРИ БЬЛГАРИЯ НА ТУРЦИЯ СЛЕ Д КАТО НА ОТГОВОРНИ ПОСТОВЕ ОТ СИГУРНОСТА НА ДЬРЖАВАТА СЕ НАЗНАЧАВАТ ТУРЦИ ВЬН НСИЧКИ ТУРСКИ ПАРТИИ ОТ БЬЛГАРСКИЯ ВСЕ ОЩЕ ПАРЛАМЕНТ

22

Тъпи националисти

преди 9 години

Не разбирате ли, господа умници,че и ДПС,и Атака,и НФСБ взаимно се цакат,използвайки случая Орхан Исмаилов. Ако нямаше такъв случай щяха да го измислят.Колкото повече български турци се еманципират от ДПС и напускат кошарата на Доган,толкова по-добре за България.Но ако българските турци се разпръснат сред обикновенните български партии какво ще правят тъпите националисти?Ето там ги стиска чепикът!Вместо да приветстват този процес,те се правят на велики!Абсолютни ***!

21

Анонимен

преди 9 години

Понеже го изтрихте, защото не удобно да се казват някои неща, ще го напиша пак - На Симеонов не му ли е ясно че Атака не подкрепя кабинета понеже е поредният "Кой"? Сега по турски ще се пазарят за всеки турчин или *** сложен им там от алде-ердогановият боко(за да го спасят) или от патерицата им пръмова-кунева.

20

митов

преди 9 години

Ама , я не дрънкайте врели-некипели и стига сте плашили хората с някакви измислени агресори!Вместо това трябва да се работи за икономически просперитет и увеличаване на раждаемоста , а не да се търси под вола теле!Какво сте се уплашили толкова от мохамеданското българско население , бре? Та нали точно това е целта на Доган , да има страх ,подозрение,съмнение! Я горе главите и си градете смело живота, без да ставате заложници на тази политика!Това е пътя на интелигентната съпротива срещу мафията.

19

митов

преди 9 години

Ако има някакви факти , както казва, то нека сега ги направи достояние , не когато му дойде времето - сега му е времето! Щото после всякакви комроматати ще приличат на задкулисие и ченгесарски номера!Като са принципни тези "патриоти" , чий го дири Слави Бинев при тях? Защо непрекъснато плюят срещу всички и всичко , и влячески се мъчат да разделят и без това разделеният ни народ?Но не е луд този който яде баницата , а този който му я дава - сиреч , избирателя.

18

митов

преди 9 години

Искането на "патриотите" е глупава постъпка и определено е израз на сепаратизъм към български гражданин. Освен това е и политическа недалновидност , но толкова им сече пипето на тези хора.Очевидно ,за тях това е големият проблем на държавата , а не мижавите заплати и пенсии или безработицата и емигрирането на младите хора...Валери Симеонов досега се държеше що-годе разумно , но ето че и той си показа рогата! Той какъв талант има , та стана народен представител? И той използва етническата карта!

17

Анонимен

преди 9 години

категорично съм против бивш дпс-ар да става зам-министър, бил той пеевски или орхан мурад (да ме прощава човекът:)..само не разбирам обаче какви са тези филми за 'нападения от турция' - българия е единствената нормална държава, с която турция граничи и в действителност това е единствената граница, която турция няма защо да пази въобще. което се получава и на практика и ни се изсипват всякакви нелегални емигранти.

16

Кемал Ататюрк

преди 9 години

Голяма тъпотия :Другаркооооо,ако не ми върне играчката ,няма повече да слушкам ше стана лош ,и ще плача .Абе ей патриотари ,съединението прави силата бе ,стига с тва разцепление ,тоя бил турчин ,оня арменец ,третия евреин България ще е в *** докато сме разделени ,СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА така ли не ви свети в главите завета на великия Кубрат !?

15

Pilot

преди 9 години

Абе този Бойко не разбра ли,че на народа не му минават такива мрасни номера! Рискува да му се случи същото,което стана с БСП. Материала верно е лош,но такива номера не прощава ! Справка , Станишев !

14

проблемите са

преди 9 години

безброй !Защо си създаваме нови недоразумения??Няма логични аргументи су Орхан Исмаилов . Бат Сали в парламента е далече далече по -голямо нарушениеПатриотите ,ако са истински добронамерени трябва да отстояват най- важната задача:България над всичко! Всички поводи дестабилизиращи социалния мир трябва да бъдат активно игнорирани.

13

Кроко

преди 9 години

Не само става член на ДКСИ на 23 години, което си е ръководен пост, а за изпроводяк купува и ведомствен апартамент на преференциални цени.

12

Анонимен

преди 9 години

ЗАМ.-МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА ТУРЧИН !!!!ТОВА НИКОГА НЕ Е БИЛО В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ !!ТОВА Е НЕПИСАНО ПРАВИЛО-САМО ХОРА С БЪЛГАРСКИ ЕТНОС ДА СА НА РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ В АРМИЯТАПОЗОР !!!!

11

Анонимен

преди 9 години

НФСБойко - Национален фронт за спасение на Бойко.

10

Анонимен

преди 9 години

Орхан Исмаилов е бивш кадър на ДПС. Той беше член на Комисията по досиетата от квотата на движението. Считан е за протеже на бившия заместник на Ахмед Доган - Касим Дал. Исмаилов напуска ДПС заедно с покровителя си и става един от учредителите на Народна партия Свобода и достойнство". ...и какво стана, ДПС пак се намърдаха в министерствата..