Снимка: БТА

Регионалният министър Лиляна Павлова постави сред приоритетите си подновяване на еврофинансирането по ОПРР и довършването на инфраструктурните обекти в срок.

При предаването на поста в министерството, което пак е на регионалното развитие и благоустройството, Павлова заяви, че сред спешните задачи е и подготовката на пътищата за зимата.

Чака ни може би нелека зима, ако си знаем късмета - някои от нас, мисля, че ще я прекараме по пътищата, припомни си Павлова дните си на министър в първия кабинет на ГЕРБ.

Тя обеща още спешно да се заеме с програмата за енергийна ефективност, където по думите й има година и половина "пълен блокаж", предаде БТА.

Година и половина по програмата нищо не беше пипано, съгласи се при предаването на поста Екатерина Захариева, която беше служебен министър на регионалното развитие.

По думите й с Павлова често си обменяли информация за гневни граждани, които нямали комуникация с министерството. Надявам се, че през тези три месеца хората да са усетили някаква промяна, каза Захариева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase