Снимка: БТА
fallback

Радан Кънев продължи с музикалните намеци в социалните мрежи, като побърза да пусне клип, след като стана факт новото правителство на България. Той обеща да го направи още от парламентарната трибуна.

Oще по темата
Лидерът на ДСБ поздрави кабинета на Бойко Борисов с парчето на The Police "Every Breath You Take", като е наблегнал на част от текста:

Every move you make
Every vow you break
...
Every claim you stake
I'll be watching you...

От превода е видно, че Кънев навлиза в ролята на Big Brother, който ще следи всяка стъпка на кабинета, дали обещанията и казаното се спазват.

Всъщност музикалната закачка е закана за контрол, след като Радан Кънев заяви, че заради компромисите политиците ще платят сериозна политическа цена.

Ако този контрол липсва по думите му "нашата власт може да е много за кратко и може да не е за добро, ако управляваме не за промени, а за привилегии".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Тихомир Томов

преди 9 години

Биг брадъра е в Тел Авив и ще следи всяка стотинка да не се загуби по пътя за Светите земи , а този гей тука е за развлечение на масите !

23

тато

преди 9 години

е това вече е любофф.поредната гей двойка във власта.

22

Анонимен

преди 9 години

Че кой от тях не е? Баба му е била партизанка от отряд Антон Иванов. Няма лошо. Борила се е жената за по-добри бъднини. Ама внучето сега го раздава лют антикомунист и десен капиталист. Хаха!

fallback