Снимка: Булфото, архив
fallback

ГЕРБ са притеснени и са в тежка ситуация, смята говорителят на БСП Атанас Мерджанов.

„Президентът свиква парламента чак на 27 октомври, провеждат се протяжни консултации. Няма нито загриженост, нито забързаност и очевидно е, че ГЕРБ са в доста сериозна и тежка ситуация. Фрагментираността на парламента ги притеснява допълнително”, коментира той по БНР.

Oще по темата
По думите му това изчакване и непременно съобразяване с този или онзи не може да се обясни по друг начин освен с притеснение.

Мерджанов разкритикува и начина, по който се осъществи снощната среща между лидерите на Реформаторския блок и Бойко Борисов в централата на ГЕРБ.

„Това притичване снощи в късните часове, пък и неистовото желание на определени партии непременно да се включат в бъдещото правителство, показва паразитен лош вкус по начина, по който се употребява властта“, посочи социалистът.

Той беше категоричен, че подобно "притичване" от страна на БСП няма да има.

Късно снощи в централата на БСП се е получила нова „покана” от ГЕРБ, но без да е ясен форматът на срещата, мястото и часът.

„Ние от своя страна върнахме отговор, като предлагаме срещата да се състои в Народното събрание“, обясни Мерджанов.

Той бе категоричен, че едно управление е ефективно само когато има и надеждни управляващи, и действаща опозиция, каквато смята на бъде БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

до 43

преди 9 години

Напротив. Загива герб. Не са мръднали от 5 години. От тогава губят само проценти и депутати. За тях гласуват постоянно само 16% ***, които дават мило и драго да живеят в Тиквостан. БСП има огромен потенциал при тези 51% негласуващи. Те са нито десни, нито искат да живеят в Тиквостан. ГЕРБ са пътници. Тиквата не е вече Бащица на Нацията, а на Тоталния Провал, с електорат от 16% *** на неговото ниво.

37

до 44 КНСБ

преди 9 години

Последният път Борисов унищожи 245.000 работни места като наду двойно и без причина безработицата от 6.8% на 13.8%, раздаде фискалния резерв и резерва на Здравната Каса на добрата Олигархия, докара дефлация и забатачи икономиката и заетостта в трайна рецесия, продължаваща вече 5та година. За 3.5 години Борисов върна икономиката и заетостта с 12 години назад, на ниво 2001-2002 година. Борисов унищожи така постигнатото от 1997 година насам. Нищо чудно, че никой не му се натиска сега.

36

до 42

преди 9 години

Друга справка - САЩ, които от честност докараха финансова катастрофа, която само на тях до сега им струва 11000 милиарда $ и 10 милиона безработни. За останалите изобщо да не говорим.

fallback