Сергей Станишев. Архив: Булфото
fallback

Депутатът в Европейския парламент и лидер на ПЕС Сергей Станишев очаква след изборите на 5 октомври много фрагментиран парламент. За да излезе България към нови хоризонти и хората да получат перспектива, трябва да се градят мостове, да се работи, каза Станишев в Добрич.

Той допълни, че е важно БСП да има силен резултат на вота. Важно е не само за партията, важно е за България, защото  в крайна сметка видяхме как предишното управление на ГЕРБ занемари и загърби социалната политика и проблемите на хората, коментира лидерът на ПЕС, цитиран от пресцентъра на БСП.

По думите му в страната трябва да има силна партия, която да отстоява социалното, да има визия за икономическото развитие и ясни приоритети за бъдещето.

В отговор на въпрос дали са възможни разговори след парламентарните избори между левицата и ГЕРБ, Станишев заяви, че БСП никога не е водела самоцелни битки, но много ясно са определени червените линии за политиката.

"И другият аспект, който е много важен - едно партньорство се гради върху доверие. Доверието много трудно се изгражда, защото, както знаете, то е тежко разклатено", добави той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

...

преди 9 години

zubolekarite praviat mostove na zubi , ....ima nujda . 4e dosta pliue po boiko !

26

партиен член

преди 9 години

СерГей ! Махай се бе.По нагъл от тоя няма.е

25

Калитко

преди 9 години

***

fallback