Снимка: Ройтерс
fallback

Агенция "Ройтерс" публикува коригиран вариант на интервюто си с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

В първоначалния се твърдеше, че той е казал, че е готов и на "широка коалиция".

Oще по темата
Тогава Борисов категорично отрече да е казвал подобно нещо и публикува в личната си страница в социалната мрежа Facebook въпросната част от интервюто.

„Нужна е политическа и обществена подкрепа по важните за страната сектори, за да изкараме държавата от блатото, в което се намира в момента. Затова трябва да се водят отговорни и конструктивни разговори между политическите сили", написа още Борисов и публикува своя версия за интервюто пред Ройтерс.

В понеделник "Ройтерс" препубликува същия текст, но с уточнение: "Премахваме твърдението за широка коалиция от заглавието и от първия параграф, Борисов говореше за преговори за подкрепа на законодателството от други партии, а не за сформиране на коалиция."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 9 години

БОЙКО ПРЕМИЕР. БОЙКО , БОЙКО , БОЙКО, БОЙКО, БОЙКО , БОЙКО , БОЙКО,БОЙКО , БОЙКО , БОЙКО, БОЙКО, БОЙКО, БОЙКО

40

Наародее????

преди 9 години

Генерал Бойко Борисов имаше на два пъти възможност да се коалира с ДПС - 1 когато беше премиер и се опря на продажника Волю и 2. когато като първа политическа сила мина директно в коалиция без опит за сближаване с ДПСИзвод:няма основание да се внушава тезата за бостан.........просто поредната *** нагла интрига..... и тези ,които я сътвориха се държат като прелъстени и изоставени .Голям смях!

39

чалгов ремикс

преди 9 години

върти лъжи го дай, лъжи го дай, лъжи го дай,а наляво, а на дясно...

fallback