Бойко Борисов в Бургас. Снимка БТА
fallback

През последната година на управление на БСП и ДПС са загубени милиарди левове за страната. Това заяви в Бургас председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. Той пристигна тази вечер в морския град за предизборния концерт в центъра на града, където бе представена листата с кандидатите за народни представители.

Въпреки трудностите през последната година партията е оцеляла благодарение на кметовете си, които са около 90 в страната, каза той, цитиран от БТА. За пример лидерът на ГЕРБ посочи градове като Бургас, Стара Загора, Добрич и София, където след два мандата управление на кмет от ГЕРБ се вижда европейското развитие.

В изказването си Борисов добави, че когато БСП и ДПС са на власт, еврофондовете се спират. "Надявам се, че този експеримент българите няма да го допускат - партии като "Атака" да се коалират с БСП и ДПС", добави той. Според него след изборите няма да е лесно, но ГЕРБ няма да се коалира с ДПС.

Борисов се изказа и критично по отношение на позицията на Реформаторския блок: "След като няма да се коалират с ГЕРБ, с кого ще се коалират?!", попита той.

„Аз съм възложил да ми извадят колко пъти Радан Кънев и компания са говорили срещу Станишев, срещу Бареков, срещу Волен Сидеров и колко пъти срещу ГЕРБ. Те го правят нарочно, умишлено, с една единствена цел – да провалят дясноцентристкото управление. Вече съм сигурен!“, заяви Борисов пред бургазлии.

А на НФСБ-ВМРО лидерът на ГЕРБ пожела успех и заяви, че се надява след изборите, ако влязат в парламента, да седнат и сериозно да обсъдят приоритетите за стабилното развитие на страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 9 години

дай някому власт и му гледай сеира... тоя се показа че не му пука че прави топ сеир.

39

BELENE

преди 9 години

ТОЙ ГИ ОБРА СЕГА СЕ ПРАВИ

38

ПРОКЛЕТ ЛЪЖЕЦ

преди 9 години

С ЕДНА ДУМА - ЛЪЖЕЦ. С ДВЕ ДУМИ -ПРОКЛЕТ ЛЪЖЕЦ. ИЛИ КАКТО КАЗВАТ АМЕРИКАНСКИТЕ МУ ГОСПОДАРИ:"БОРИСОВ Е *** СИН, НО НАШ *** СИН. ВИНАГИ ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯМЕ, НО НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИМ С КОГО ИМАМЕ РАБОТА".ТОЗИ СРАМНА КВАЛИФИКАЦИЯ ЗА БИВШИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ И НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ ОТНОВО ДА НИ ЯХНЕ, Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПОДИГРАВКА И ОБИДА ЗА МИСЛЕЩИТЕ, ИНТЕЛИГЕНТНИ БЪЛГАРИ. ОВЦЕТЕ ОБАЧЕ РЕШАВАТ...ИСТИНАТА Е,ЧЕ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОКО И БЛИЗАШКИ БЪЛГАРИЯ НАИСТИНА СЕ СРИВА И ГУБИ МИЛИАРДИ.

fallback