Бойко Борисов Снимка: архив, Булфото
fallback

ГЕРБ печели в големите градове, където не могат да се купуват гласове, каза лидерът на партията Бойко Борисов на предизборен митинг в Хасково. 

"Ще видите резултатите какви ще бъдат в Хасковско – колко ще имат РБ, БСП и ДПС, преди всичко в ромските райони", изтъкна той. 

„Трябва пълна мобилизация, защото можем пак да сме първи и да ни управляват други. ГЕРБ иска пълна мобилизация на българския народ за работа. Без работа няма просперитет.

От нас зависи, мога да гарантирам само, че ще положим денонощно старание да извадим държавата от кризата“, подчерта Борисов. 

Според него БСП и ДПС имат план само "да сменят „Атака“ с „Цензурата“ в безпринципната си коалиция".  Той подчерта, че са дезертирали, защото знаят, че държавата е в криза.

„Дойдат ли БСП, банките падат. Най-много обичат парите на другите“, обясни Борисов.

Бойко Борисов припомни пред жителите на Хасково за инициативите в помощ на пострадалите от наводненията, които предприеха кандидат-депутатите от ГЕРБ.

"Това не е популизъм, а реална помощ. Хората си я оцениха и си я разбраха", посочи бившият премиер.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

86

Анонимен

преди 9 години

Всеки глас за Патриотичния Фронт, ако не искате турците да управляват повече!БСП винаги са били в съглашение с тях, т.нар. Реформаторски блок си има турска партия, Атака крепеше правителството на турците, Гоце бе избран два пъти с помощта им, а Борисов ще се съобразява с единствените, с които ще може да управлява - ПФ, та ще се откаже бързо от глупостите за 10 зам.министри-мюсюлмани. Хора, бъдете прагматични и бъдете патриоти!

85

Анонимен

преди 9 години

А ВИЕ ХИЧ НЕ ГИ ОБИЧАТЕ.........!

84

Анонимен

преди 9 години

Тито или Тато.Има разлика.

fallback