Радан Кънев в Плевен. Снимка РБ
fallback

Има видимо сближаване между ДПС и ГЕРБ. Това заяви Радан Кънев от Реформаторите на пресконференция днес в Плевен. Изказването на лидера на ДПС Лютви Местан, че на правителството трябва да се даде 300 дни толеранс, е подготовка за съвместно управление на двете партии, смята той.

Искането пред новия кабинет да се даде по-голям толеранс от приетите 100 дни лидерът на ДПС поиска в свое интервю в края на миналата седмица.

Резултатите от коалицията ГЕРБ/ДПС са видни и в скандала с КТБ, допълни Кънев.

Oще по темата
Реформаторите ще се борят всеки вложител в банката да получи незабавно гарантирания размер на своите пари и българският данъкоплатец да не бъде ощетен от това, каза Кънев. А оздравяването на банката да стане чрез акционерите, частни инвеститори, ако не е възможно, да не е за сметка на българския данъкоплатец, каза още той.

Кънев още веднъж повтори, че основна политическа цел на Реформаторския блок е трайното отстраняване на ДПС от властта за повече от десет години.

Като друга основна цел на Блока Кънев представи реформата в правосъдието и администрацията, която да направи невъзможно партийното назначаване на кадри в държавната и общинската администрация.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 9 години

Пълни глупости, кой пък ви вярва на вас. Една от всички до един сте корумпирани стари ***.Може ли листата в 29 МИР - Хасково водачите да бъдат - С.Иванов, (синът на И.Иванов - кметът на Хасково, които е известен с купищата дела срещу него за рекет и корупция) който има няколко строителни компании лансирани от баща му и чрез тях източват пари от общината.

24

Анонимен

преди 9 години

Много от форумните зверове...со мислят,че всичко това коеето става в политиката е МАЧ!? Нещастници!

23

Анонимен

преди 9 години

Б*уда да не се ЗАИГРАВА с ДПСто,защото ще го изгоним от властта с павета...***!

fallback