25

Анонимен

преди 9 години

Пълни глупости, кой пък ви вярва на вас. Една от всички до един сте корумпирани стари ***.Може ли листата в 29 МИР - Хасково водачите да бъдат - С.Иванов, (синът на И.Иванов - кметът на Хасково, които е известен с купищата дела срещу него за рекет и корупция) който има няколко строителни компании лансирани от баща му и чрез тях източват пари от общината.

24

Анонимен

преди 9 години

Много от форумните зверове...со мислят,че всичко това коеето става в политиката е МАЧ!? Нещастници!

23

Анонимен

преди 9 години

Б*уда да не се ЗАИГРАВА с ДПСто,защото ще го изгоним от властта с павета...***!

22

2 БЕЗЛИКИ

преди 9 години

дето се имат за политици. Хайде обратно в обора

21

художника

преди 9 години

СДС, БСП, ДПС, НФСБ, ДСБ, ДС и ...т.н.ТЕ това е- където има буквичката "С" , за тех нема да гласувам !!!

20

Анонимен

преди 9 години

БОСТАН,БОСТАН

19

Очевидно е, че сте

преди 9 години

пред разпад, и при шарен парламент може да се окаже по-добра сделка ГЕРБ да се гушнат с ДПС, вместо да ви пазаруват поотделно люспите. Дали ще се гушкат като здрави или болни прасета, ще се види допълнително.

18

Анонимен

преди 9 години

На 11.05.2013г, когато всички се надпреварваха да плюят ГЕРБ, че уж фалшифицирал изборите, след провокацията на Пч.Мая, *** и Цацата, в общия хор и Костов се изяви, да заклейми мнимите фалшификатори.Това е както бабичката, която притурила дръвца в огъня на кладата на Ян Хус : O-o sancta simplicitas !!!

17

Пян Гъ

преди 9 години

Извинявам се, че не се сетих, но вече ще изписва името на Костов така: ЧерВа/еньо. Просто подчертавам генезиса на политическата му формация.

16

Пян Гъ

преди 9 години

Този Ра-***-дан не мога да го разбера. Нормално е всяка партия да иска да получи доверие на избори, за да управлява. С тези изказвания обаче РБ ще видят управление през крив макарон. Като че целта им е не влязат в управлението, а да създават трудности на ГЕРБ да формират кабинет. Което пък веднага ни насочва към същинските шефове на РБ - БСП (ДС). Явно такава е поръчката им, която Чер Ваньо стриктно следва. Както се казва, "go figure".

15

Анонимен

преди 9 години

Е.е-х, от ДПС да бяха поискали 800 дни. А те само 300.Здравейте, циркаджии!

14

marin

преди 9 години

Tosi e sa psixiatar!

13

Анонимен

преди 9 години

Сближаване на ГЕРБ с ДПС може да роси само мозък,който няма никакви други идеи и няма с какво да блесне.Май много бързо забравихте как ДПС беше натикано в ъгъла по времето на ГЕРБ.Ако бяха задържали още един мандат и ДПС щеше да изчезне като партия.РБ не показват нищо ново-прероденият Костов с неговото всеобщо плюене,за Пръмова да не говорим-жена която продаваше интересите на България на килограм,днес да ми се прави на ,,реформирана''' за пореден път,някак не върви да им вярвам

12

Един Българин

преди 9 години

Радане много се дървиш като младо петле. Я се успокой и говори с факти. Какво е това този бил такъв или онакъв. И мен не ме кефите и вие и останалите, но мъдрото решение е да се гласува за най-малкото зло, което има някакви шансове да влезне в НС за да не ми отиде гласа при анадолците. Иначе "всичките сте маскари" както е казал един българин преди мен :).

11

Анонимен

преди 9 години

Ей, Рамадан бил много наблюдателен бе ! И досетлив !

10

Родопите

преди 9 години

Местан се продаде на Ердоган, сиреч играта загрубявя като се създава нова про-израелско-турска коалиция, безперспективието е ясно, мизерия от минал тип, но с по-силен резонанс се очертава. Тъкмо си мислехме, че с гейщината е свършено, а то какво излиза, сервират ни юдогейщина от Анадолски тип

9

реалист

преди 9 години

Какво ти сближаване?!? Коалицията БОСТАН е очевадна, продадоха България на Ердоган докато се наумувате, разберете и се карате.....

8

Анонимен

преди 9 години

Не разбирам какво ще "реформират" "реформаторите"? Оставям настрана бандитската приватизация и разсипването на българската индустрия по време на лицето Иван Йорданов Костов от Драгалевци. Затворените блокове на АЕЦ Козлодуй от Меглена Кунева-Пръмова. Не разбирам и как ще "отстояват" интересите на България /?/, като са такива верни и близки приятели на османиста Ердоган, за когото неистово лобират Корман Исмаилов и Касим Дал? Изобщо не разбирам това "блок" ли е, панелка ли е, колиба ли е, или какво?

7

Аз съм

преди 9 години

Най-смешният и глупав политик в България. Скрий се рамаданчо и не се излагай повече.

6

Анонимен

преди 9 години

Точно копие на Иван Костов седи от страни и плюуе на ред и това ми било европейска партия СДС и Куневица да се махат от тоя