Калина Крумова. Снимка: Булфото, архив
fallback

Заради личното си мнение, но с чиста съвест и гордо вдигната глава се оттеглям от ПП „България без цензура”,  написа Калина Крумова в социалната мрежа Facebook.

Според нея трусовете около напускането на ВМРО като коалиционен партньор и разместването на пластове в структурите и ръководството на ББЦ са се отразили не само като позициониране в политическото пространство, но и вътрешно-партийно.

"Решението за възможно разширяване на коалицията, взето на Национален съвет на партията през юни, надали предполагаше особено широките размери на същата, на която сме свидетели днес. Тук дебело искам да подчертая благодарността си към ЗНС и „Гергьовден“, които бяха и остават партньор на партията във времето. Извън тях обаче се появиха знайни и незнайни „партньори“, които не само се присъединиха към нас, но и осезаемо започнаха да изместват тежестта на ББЦ”, се посочва в писмото.

 „Ако някой не иска да го признае или не го е осъзнал, темата е друга. На всички е известно напрежението, меко казано, около съставянето на листите за предсрочните парламентарни избори. И ако това напрежение е принципно нормално във всяка партия, то при нас същото се породи не от самата партия, а от необходимостта или желанието ни да угодим на коалиционните партньори, без особено значение какво отражение ще даде това върху структурите на ББЦ", мотивира се още Крумова.

Според нея ББЦ губи от обединението с ЛИДЕР.

"Не желая повече да играя рамо до рамо с хора, готови да минат през трупове по пътя към целите си", твърди тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

ИСТ

преди 9 години

Калинката не е права. Коалицията на ББЦ с ЛИДЕР е печеливша. Партия Лидер е дойна крава, четирите цици ги е захапал Барека и смучи, смучи. А Ковачки се надява на политическа подкрепа ако чудото стане. Да ама не. Язък, Барека няма да стане премиер.

31

селянин

преди 9 години

незабавно орязване на държавните субсидии за партиите с 99 % .

30

Анонимен

преди 9 години

Политическата ни класа е като бардак и то доста долнопробен.Всички непрекъснато викат че трябвало нови лица. Ми ето ви ги бе. Тази е нова, бюреков и безносия също. Навремето и "цара" дойде с нов морал и нови лица. И тиквата беше време, когато беше нов. Покрай него е пълно с такива нови. Видехме ги и новите от февруарските протести миналата година що за стока са.Без значене дали ку***** са нови или стари, бардака винаги си остава бардак.

fallback