32

ИСТ

преди 9 години

Калинката не е права. Коалицията на ББЦ с ЛИДЕР е печеливша. Партия Лидер е дойна крава, четирите цици ги е захапал Барека и смучи, смучи. А Ковачки се надява на политическа подкрепа ако чудото стане. Да ама не. Язък, Барека няма да стане премиер.

31

селянин

преди 9 години

незабавно орязване на държавните субсидии за партиите с 99 % .

30

Анонимен

преди 9 години

Политическата ни класа е като бардак и то доста долнопробен.Всички непрекъснато викат че трябвало нови лица. Ми ето ви ги бе. Тази е нова, бюреков и безносия също. Навремето и "цара" дойде с нов морал и нови лица. И тиквата беше време, когато беше нов. Покрай него е пълно с такива нови. Видехме ги и новите от февруарските протести миналата година що за стока са.Без значене дали ку***** са нови или стари, бардака винаги си остава бардак.

29

Анонимен

преди 9 години

Тази се чуди къде да се дене, явно скоро ще цъфне при бат Бойко.

28

Анонимен

преди 9 години

Кой той?

27

П.Петров

преди 9 години

Като няма принципи нито в партията, нито в хората, така става то. Роят се волно проституиращи политически калинки и пеперуди.Не разбирам колко *** трябва да е човек, за да гласува за Бюрека !!!

26

до Калинка

преди 9 години

Калинке малинке, не бъди сигурна, че само ЛИДЕР е паразита на ББЦ.то, където хвалиш ЗНС, знаеш ли за област ВРаца наглеца ЯВОР Хайтов, който е пръв в листата на тази лъжлива ББЦ, защото този престъпник е заменил толкова декари балканска земя за морския бряг и открадна на рибарите на ТРАКАТА във Варна терена! Такива са всичките кандидат депутати, ЛИДЕРЦИ, ЗЕМЕДЕЛЦИ и т.п КРАДЦИ и НАГЛЕЦИ! ТАКА И СЕ ПАДА НА ББЦ-ТО!!

25

vanko84

преди 9 години

писна и да свири на дудуци,намери си нови дудици

24

Анонимен

преди 9 години

щом и конската муха избяга от ***, представете си колко е зле!

23

анонимна

преди 9 години

Я СИ СПОМНЕТЕ ТОВА СЪЩЕСТВО КАК НЕ МОЖЕШЕ ЕДНО ПРАВИЛНО ИЗРЕЧЕНИЕ ДА КАЖЕ КОГАТО ИГРАЕШЕ РОЛЯТА НА ЖУРНАЛИСТ! АМИ , ЧЕ ТЯ И ИМЕТО СИ НЕ МОЖЕШЕ ПРАВИЛНО ДА НАПИШЕ. ДА И ТЕГЛИ ТЕГЛОТО БАТЕ И ВОЛЕН. ТОЙ НИ Я ПОДАРИ . СИГУРНО И ТОЙ СИ СКУБЕ КОСАТА , ТО ВЕЧЕ Е ФАКТ , ЧЕ ТЯ МАКАР И ЗАЕКВАЩА СИ ПОСТИГНА СВОЕТО. НО ДРУГ Е ВИНОВЕН ЗА НЕЙНОТО ВЕЛИЧИЕ И ПАДЕНИЕ.

22

АНОНИМНА

преди 9 години

ТАЗИ КИФЛА САМО ПОПАДИЯ НЕ Е СТАНАЛА.ПОЧЕКНА СЕ И СЕ ПОЧУДИ В КОЯ ПАРТИЯ ДА СЕ ПРЕХВЪРЛИ. ИЛИ ТАМ КЪДЕТО ДАВАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ. АБЕ ПОЛИТИЦИ- БИЙТЕ И ШУТА ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ И ДА ЗАБРАВИ ЩО Е ТО ПОЛИТИКА. НЕЙНОТО МЕСТО Е ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ - КЪМ ХОЛАНДИЯ ПРИ ЧЕРВЕНИТЕ ФЕНЕРИ.ЕГА ТИ НАХАЛНОТО СЪЩЕСТВО.ВИДЯ ОТ КЪДЕ ИДВАТ ЛЕНИТЕ ПАРИ И КАТО ПЧЕЛИЧКА - ОТ ЦВЯТ НА ЦВЯТ.

21

Анонимен

преди 9 години

и таз пинтия не миряса, ама да му мислят тия дето са я избирали и дето ще я приютят, явно че и тя е от хвърковатата чета и все се чуди на кой "х..раст" да кацне.На отцепниците не им ли викат предатели? Че тази парламентна салфетка колко пъти смени партийния джоб ?

20

Анонимен

преди 9 години

Партийките с калинки,мухи,***,скакалци,комари и тем подобни твари,както и гов'няри са поредните проекти на червените кърлежи от дс,кгб....Трябва да се знае тази истина от всички,а не да простеем и да се вливаме в тях и гласуваме за тях!

19

Анонимен

преди 9 години

И тази амебка и бараката...са от един дол дренки...Невменяеми са...Егати скапаните им партийки...Червени боклучета!

18

Анонимен

преди 9 години

Колко мозък трябва да имаш,за да се коалираш с този безмозЪчен ла*йнар...А?

17

ицо

преди 9 години

Нямам думи с които да я коментирам тази личност-депутат....Народен представител-вчерашно л...но,дето не знаеше до онзи ден пикае ли му се е...е ли му се и то решения било взимало.Я да си се връщаш там в онова голичко студио на СКАТ и да ти се радва публиката на плиткоумните бисери,а не да ми прехвърчаш от партийка на партийка и да ни разправяш врели не кипели за твоите ценност,ние няколко години вече ги гледаме твоите ценности и морали

16

Анонимен

преди 9 години

Pri men e .

15

ицо

преди 9 години

Калино заемай се моме пак със сурогатното майчинство там поне те пускаха в някой ефир,че при Никито Лайнометков и това не ти се случи,а пък я по-добре вземи се огледай за някоя нова партийка,те не ти останаха много ама все пак може и да се по-набуташ тук-там.

14

оф

преди 9 години

Тази пък, тъй не си намери е...:) орач! Днес тук, утре там...Не напразно името и е Калинка..Аман от празни новини. То освен лошите, останаха ли някакви стойностни новини в този сайт? А и не са мо тук! Хич не ме е..боли, милата калинка на кой к..хълм ще кацне и как ще се е..множи. Още по-малко ме боли, кой я боцка и кой и плаща. Има си *** за всичко и такива, които поемат всичко..като милата калинка..я атака, я ббц, я герб, я бсп...абе в далеравата да си и да ***..не да връщаш!:)

13

Андрей

преди 9 години

Явно не и е за сефте. Ни да бяга ни да се измаря от партията си