Снимка: Facebook
fallback

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отбеляза старта на новата учебна година, като преряза лентата на многофункционална спортна зала в Свиленград. В словото си при откриването лидерът на ГЕРБ обясни, че това е най-добрият подарък за първия учебен ден.

Oще по темата
Борисов допълни, че новото съоръжение може да бъде използвано и за концерти по  време на празници в общината. Той отчете дължимото за залата на кмета на Свиленград Георги Манолов.

Лидерът на ГЕРБ закъсня за откриването на залата и обясни това с недовършената автомагистрала "Марица". "Ако беше останало нашето правителство, днес нямаше да закъснея, а щях да дойда по магистрала "Марица", каза той. Борисов обеща на хората, че догодина по същото време автомагистралата ще е готова.

В Свиленград Борисов проведе среща с кметовете на ГЕРБ от област Хасково. Той ги увери, че ако партията отново управлява, еврофондовете ще бъдат размразени и политиката ще е еднаква спрямо всички кметове, независимо от тяхната политическа принадлежност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

98

въпрос

преди 9 години

В качеството си на какъв открива държавни обекти -нито и министър нито е в момента на някакъв държавен пост,просто е един нагъл безсрамен крадец!

97

Оле,Оле

преди 9 години

Не ви ли свършиха вече силите да пишете глупости. И какво лошо в това, че Бойко е открил нова зала. Хората от града се радват на придобивката си. Дай Боже повече такива добри неща да се правят за хората. Бойко няма да ги вземе със себе си. Бъдете малко по разумни, не злобейте толкова. ГЕРБ ще спечели тези избори, защото повечето хората виждат доброто. Не се продавайте за жълти стотинки ,за да оплювате доброто. С вас и без вас ГЕРБ ще спечели.

96

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 9 години

да жевее БОЙКО БОРИСОВ!

fallback