Кирил Добрев. Снимка: архив, Булфото
fallback

Кирил Добрев повежда листата на БСП в Габрово, реши на пленум ръководството на партията, съобщиха от пресцентъра на левицата.

Oще по темата

Той беше номиниран от местните структури, след като бившият депутат Йордан Стойков, който трябваше да води листата в района, претърпя тежка катастрофа и е в кома.

Социалистите решават днес и за окончателния вариант на листите в трите избирателни района в София.

Техните водачи са определени, но листите не са подредени все още, защото трябва местата трябва да бъдат съобразени с квотата на коалиционните партньори на БСП.

Водач в 23 МИР София е Жельо Бойчев, в 24 МИР -Стефан Данаилов, а в 25 МИР София Михаил Миков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

ВИДИНЧАНИН

преди 9 години

Уважаеми габровци опичайте си ума и не гласувайте за БСП,ако не искате да ви сполети съдбата на Видин.Градът ние така разкопан все едно,че сме във война с Русия и Америка едновременно.Безработицата и мизерията са неописуеми.За назидание на нас нещастниците останали във Видин кметът който е от БСП организира панаир и плати 150 000 лв на чалгари които зеят до прегракване до ранни зори.Направо живеем като във филм на ужасите!Живи да не са всичките от БСП!

22

aig60

преди 9 години

Честито.С тия водачи на листи =ПОД 60 ДЕПУТАТИ.В опозиция !

21

Анонимен

преди 9 години

Сега всички редят листи.А какви реалистични идеи и предложения имат за излизане от катастрофата не виждам.Новият мошеник Барека ще вкара няколко депутата и ще започнат пазарлъците как да си разпределят баницата-за тях и за тези зад тях,а ние отново ще го духаме.Време е да излезем от кожата на собственото си овчедушие-не маже да се живее повече така и никой няма да ни оправи отвън,макарче ще ни се помогне.Трябва да дефинираме ясно националния си интерес в контекста на членството ни в ЕС и многост

fallback