23

ВИДИНЧАНИН

преди 9 години

Уважаеми габровци опичайте си ума и не гласувайте за БСП,ако не искате да ви сполети съдбата на Видин.Градът ние така разкопан все едно,че сме във война с Русия и Америка едновременно.Безработицата и мизерията са неописуеми.За назидание на нас нещастниците останали във Видин кметът който е от БСП организира панаир и плати 150 000 лв на чалгари които зеят до прегракване до ранни зори.Направо живеем като във филм на ужасите!Живи да не са всичките от БСП!

22

aig60

преди 9 години

Честито.С тия водачи на листи =ПОД 60 ДЕПУТАТИ.В опозиция !

21

Анонимен

преди 9 години

Сега всички редят листи.А какви реалистични идеи и предложения имат за излизане от катастрофата не виждам.Новият мошеник Барека ще вкара няколко депутата и ще започнат пазарлъците как да си разпределят баницата-за тях и за тези зад тях,а ние отново ще го духаме.Време е да излезем от кожата на собственото си овчедушие-не маже да се живее повече така и никой няма да ни оправи отвън,макарче ще ни се помогне.Трябва да дефинираме ясно националния си интерес в контекста на членството ни в ЕС и многост

20

Анонимен

преди 9 години

До ПетровПише се "структури", а не "структОри",неграмотнико!

19

Оня

преди 9 години

Този човек, ако ми е роднина - ще емигрирам!Нямам думи да те опрелича... Найстина, иска ми се да те подкарам, но нямам думи за теб. Прегледах Wikipedia, виждам - не си обвързан... Ами, не бих си позволил такива пожелания, но така май е по добре.Не ни трябват наследници на такива - като теб.Ти, не само си грозен, ти си грозен отвътре!

18

4И5ЩГ

преди 9 години

ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ТОЯ *** , КРАДЕ ТРУДА НА ХИЛЯДИ ХОРА , РАБОТЕЩИ ЗА ФИРМА ФАКТОРИН - МЪНИ ГРАМ .... ТОЙ Е ШЕФ НА ФАКТОРИН - ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА MONEY GRAM - ПАРИЧНИ ПРЕВОДИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ... ОТ ВСЕКИ ПРЕВОД ТОЗИ *** ВЗИМА 90% А ХОРАТА , КОИТО ВЪРШАТ РАБОТАТА - 10 % ???

17

Анонимен

преди 9 години

Господа БСПари, бог да ви е на помощ, макар че вие и в него не вярвате.Отсега да си знаете, няма да ви бъде с Кирчовците и разни други на опашката".Чужд акъл в чужда глава не влиза",но си е за ваша сметка.

16

Анонимен

преди 9 години

Кирето пак се уреди ! Жалко че вече има един кръстен Капута , иначе също щеше да му отива.

15

Черната вдовица

преди 9 години

Белким ни " оправи" ... :)

14

Анонимен

преди 9 години

Приветствам - повече такива катили, по-малко гласове за червената шайка.

13

Край

преди 9 години

Да вие честит новия депутат. При тази избирателна система още сега са ясни 80% от от депутатите -назначени са Ви а вие си мислите че избирате. Не избирате вие само гласувате. Избопите които чогат да променят България се наричат МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ вдва тура. Такива избори обаче са ни забранени. Първо са оплюти от партиици, платени социолози и медии и после за такива избори трябва да гласуват реално дупутати които при тях никога вече няма да са в НС. Народа да му мисли.

12

Анонимен

преди 9 години

листата е нямала водач, защото не са успели да намерят достатъчно слушкащ, цапнат в устата, доволно *** другар и некадърен, който да ги поведе! е, сега успяха!

11

Рали1

преди 9 години

Този,дето използвал жените за други работи?***!Все нови лица е подредил Миков в листите. БСП умира...

10

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКато всеки ***. Баща му поне имаше достойнство.

9

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Ей такива убавци като тоя - работят повече за ГЕРБ, отколкото за БСП...

8

ПАТРИОТ

преди 9 години

Комунистите развяха знамената,,, и обраха мандрите този НА снимката е ШЕЗОФРЕНИК ДЕСЕТА СТЕПЕН нагъл крадец.............

7

Анонимен

преди 9 години

Този на снимката не пренасяше ли долари незаконно през границата?Не е достатъчно нагъл и арогантен-трябва още за да надмине Мая устата..

6

шопето

преди 9 години

Не знам защо ми прилича на Бареков...

5

Анонимен

преди 9 години

Този юнак,Кутев,Мая Матросова-Бог да ги поживи-ще сторят ,това което СДС не можа.Затова колкото може по често да се явяват и да ръсят простотии...

4

Богдан

преди 9 години

Другаря Кики Добрев и от Бузлуджа ще поведе листа, само да е в парламента..не виждам с какво е по-различна кандидатурата му ат тази на Крисо Вигенин,срещу която се пенявеше преди няколко дни.