Снимка: Реформаторски блок
fallback

Представители на Реформаторския блок внесоха в ЦИК документите на политическия съюз за участие в предсрочните избори на 5 октомври.

Петте партии от Блока „Движение България на гражданите“, СДС, ДСБ, БЗНС и НПСД депозираха 6080 подписа.

След регистрацията зам.-председателят на ДБГ Димитър Делчев заяви, че на парламентарните избори реформаторите ще се борят за високо доверие от българските граждани и очакват по-висок резултат от този на евровота.

Готови сме да предложим реални реформи за подобряване икономическия растеж, благосъстоянието и качеството на живот на гражданите, като за нас реформите в правосъдието и администрацията ще бъдат от особена важност, допълни още Настимир Ананиев от Изпълнителния съвет на „България на гражданите“.

Представителите на РБ обявиха също, че политическата програма на коалицията ще бъде оповестена скоро.

РБ се регистрира под пореден номер 5 в регистъра на коалициите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

до 2

преди 9 години

реформите всъщност преставляват да се ограничат парите, които отиват за средната класа и бедните и да се дадат все повече от тях на олигархията. Ей това са реформите. Все в тая посока. Ха някой да каже кога са взети пари на олигархията и са отишли за другите две групи. Няма такъв филм.

2

анонимен

преди 9 години

СЛЕД. ТОЛКОВА РЕФОРМИ,СТАНАХМЕ БЕЗМОЗЪЧНИ ФОРМИ. НЕ Гласувай народе .

1

ВЕЧЕ РЕФОРМИРАН

преди 9 години

25 години ме реформират всички: БСП,СДС,НДСВ,ГЕРБ ,ДПС ,че пукнат лев не ми остана. Напуснах България. И от там се вижда НЕРЕФОРМИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ, ЗАКОНИ,СЪД,ПРОКУРАТУРА, ЛЪЖИТЕ И ОБЕЩАНИЯТА. Идат избори и РЕФОРМИРАНО няма да гласувам за тях.

fallback