Снимка: БТА
fallback

НФСБ и ВМРО подписаха споразумение за съвместно явяване на предсрочните избори в коалиция "Патриотичен фронт", съобщи пресцентърът на НФСБ. Създава се и Обществен съвет, към който могат да се присъединят и други партии, споделящи патриотичната идея.

Основните задачи на коалицията "Патриотичен фронт", цитирани в Политическото споразумение са: възраждане на българската икономика, борба срещу монополите, създаване на модерно образование и здравеопазване, справедлива и неподкупна съдебна система.

Това споразумение ще бъде в основата на промяната и обединението на България, е заявил съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов. Той е призовал да се загърби партийният егоизъм и интересите на България да бъдат поставени над всички.

По думите на председателя на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов алтернативата не е нито в лявото, нито в дясното, тя е единствено в българския интерес.

ВМРО напусна миналата седмица коалицията с "България без цензура" на Николай Бареков
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Целокупна България

преди 9 години

Линко, той воленчо сам се провъзгласи за звезда и сам се натискаше да е лидер на Атака, в което по принцип нямаше нищо лошо, стига да не се беше продал на дпс и герб. А на заблудените ще кажа, че идеални хора няма, но с всичките си кусури Патриотичният фронт е единствената нормална алтернатива за България. Анонимникът с кюфтетата сигурно е оглупял от деменция щом не помни, че Бюреков, а не Каракачанов се правеше на майстор Миро по мегданите. ВМРО участваха със собствени средства в кампанията.

21

ЛИНКО

преди 9 години

АМИ ,ВОЛЕНЧО КЪДЕ ГО ЗАБРАВИХТЕ БЕ ,СИМЕОНОВ ? НАЛИ ТОЙ ВИ БЕШЕ ЗВЕЗДАТА В СКАТ И ИЗОБЩО В ПАРТИЯТА ,КЪДЕТО НАПРАВИХТЕ ПЪРВИТЕ ПРОЩАПУЛНИЦИ ? СЕГА ,ПАК С НОВИ ИМЕНА -СТИГА С ТИЯ СЕДЕСАРСКИ ДАЛАВЕРИ -БЪЛГАРИНА УМЕЕ ДА ПОМНИ НЕ ПРЕДИ ПЕТНАДЕСЕТ , А ПРЕДИ СТО ГОДИНИ И НЯМА ДА ГО ИЗЛЪЖЕТЕ ! ОСТАВА СЛЕД НЯКОЛКО СЕДМИЦИ ДА НИ СЕРВИРАТЕ ,ЧЕ СТЕ ЧАСТ ОТ "РЕФОРМАТОРИТЕ" И ТОГАВА ЕПТЕН ЩЕ СЕ *** -ЗАЩОТО СТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ! СЕДЕСАРИ !

20

Анонимен

преди 9 години

НОВАТА ПИЕСКА НА "Балшой театър"....С УЧАСТИЕТО НА АГЕНТ "ИВАН"-КАРАКАЧАНОВ!ИНТЕРЕСНО , ДАЛИ И ТИЯ ЩЕ ПЕКАТ КЮФТЕТА ПО ИЗБОРИТЕ....ха,ха,хааааааа??....ЩОТО НА *** , КЮФТЕТАТА СВЪРШИХА!!!НЕМА МАНГИЗИ..!

fallback