22

Целокупна България

преди 9 години

Линко, той воленчо сам се провъзгласи за звезда и сам се натискаше да е лидер на Атака, в което по принцип нямаше нищо лошо, стига да не се беше продал на дпс и герб. А на заблудените ще кажа, че идеални хора няма, но с всичките си кусури Патриотичният фронт е единствената нормална алтернатива за България. Анонимникът с кюфтетата сигурно е оглупял от деменция щом не помни, че Бюреков, а не Каракачанов се правеше на майстор Миро по мегданите. ВМРО участваха със собствени средства в кампанията.

21

ЛИНКО

преди 9 години

АМИ ,ВОЛЕНЧО КЪДЕ ГО ЗАБРАВИХТЕ БЕ ,СИМЕОНОВ ? НАЛИ ТОЙ ВИ БЕШЕ ЗВЕЗДАТА В СКАТ И ИЗОБЩО В ПАРТИЯТА ,КЪДЕТО НАПРАВИХТЕ ПЪРВИТЕ ПРОЩАПУЛНИЦИ ? СЕГА ,ПАК С НОВИ ИМЕНА -СТИГА С ТИЯ СЕДЕСАРСКИ ДАЛАВЕРИ -БЪЛГАРИНА УМЕЕ ДА ПОМНИ НЕ ПРЕДИ ПЕТНАДЕСЕТ , А ПРЕДИ СТО ГОДИНИ И НЯМА ДА ГО ИЗЛЪЖЕТЕ ! ОСТАВА СЛЕД НЯКОЛКО СЕДМИЦИ ДА НИ СЕРВИРАТЕ ,ЧЕ СТЕ ЧАСТ ОТ "РЕФОРМАТОРИТЕ" И ТОГАВА ЕПТЕН ЩЕ СЕ *** -ЗАЩОТО СТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ! СЕДЕСАРИ !

20

Анонимен

преди 9 години

НОВАТА ПИЕСКА НА "Балшой театър"....С УЧАСТИЕТО НА АГЕНТ "ИВАН"-КАРАКАЧАНОВ!ИНТЕРЕСНО , ДАЛИ И ТИЯ ЩЕ ПЕКАТ КЮФТЕТА ПО ИЗБОРИТЕ....ха,ха,хааааааа??....ЩОТО НА *** , КЮФТЕТАТА СВЪРШИХА!!!НЕМА МАНГИЗИ..!

19

Анонимен

преди 9 години

поредния водевил

18

Краси

преди 9 години

Да одобрявате или не тази коалиция е право на всеки.Но какво добро видяхте пък от тези, за които до сега сте гласували? Какво направихте вие, за да се променят нещата в България? Кого го заболя /до сега управлявалите/ за българи, българщина и България? Само предатели, продажници и родоотстъпници! А стига, вече! Станахме за смях на целият свят!

17

vanko84

преди 9 години

дудуци и кавали смешни народе такива като тея и тиквата трябва да са в изгнание и смърт смърт и пак смърт,стига сте гласували на празни обещания ,стига сте гласували за хора оглавявали изпълнителната власт

16

Дали!?!?

преди 9 години

Дали ще изкарат заедно до изборите, или поне до началото на кампанията?

15

FMC

преди 9 години

До koмитaВ грешка си. Коалицията е синя и там и е проблема :)

14

FMC

преди 9 години

Не знам колко ще просъществува тая коалиция, защото нали националистите уж били русофили? А тоя Симеонов е американофил и русофоб. Нещо не ми се връзват нещата. Вероятно засега ще си траят по тия въпроси, а като влязат в парламента ще лъсне голата истина и ще се люспят. И ако лидерите са на едно мнение по въпроса, то определено избирателите не са. Но...всяко нещо с времето си.

13

iwan mitev

преди 9 години

а бе някой знае ли къде е този самодеен театър.да отидем на представление.или е някъде опънат цирк покрай някой град.няма край тази пародия.ама всичко е за сметка на хората.най после каракачана може би ще е пак депутат.тази коалиция коя му е .пета или шеста.боже пази банановата ни Родина

12

Анонимен

преди 9 години

театрали в комедия за в канала

11

Анонимен

преди 9 години

Няма лошо от подобен патриотичен съюз! Проблемът е, че СИМЕОНОВ И СИМЕОНОВЦИ бяха тръгнали да се превръщат в групичка "Да спасим Боко"!

10

безпартиен

преди 9 години

Предпочитам тях отколкото антибългарските ГЕРБ и БСП....и дано ни отърват от *** и турската напаст! и после не ревете като гласувате за ГЕРБ или БСП че за *** има хиляда помощи и безплатен ток и вода а за вас няма! а на Валери Симеонов евала му давам не позволи в Бургас да се построи джамия Освободи и моряците от арестувания кораб с контрабанда ...докато ГЕРБ и БСП не си мръднаха пръста..не ги интересува България нека се *** турцизира и обезбългарява важно е паричните потоци

9

Анонимен

преди 9 години

Я по-добре воеводите и "патриотите" да хванат гората и там да си се коалират,*** оплождат,да си правят модни дефилета с костюмите с които са облечени смешковците отзад и да не ни занимават с простотиите си,защото те вече ни идват в повече.

8

Анонимен

преди 9 години

И какво като са се събрали.Тия смешници и още по-смешния фон отзад театро ли ни разиграват.Не ни ли стигат мутри,дудуци,фашизоидни елементи,пишман реформатори и вся астальная ***,ами и тия ни дойдоха до главата.Как не разбират какви карикатури са и че повече от 0,5% няма да вземат.

7

Тра - ла - ла

преди 9 години

Като ги гледам тия четиримата, дето са застанали отзад ми е ясна работата - поредната пиеска, която ще ни се разиграва, а режисьора е същия от 25 години насам! А къде е батко Сидероуглу Ефенди да се присъедини към тях та да стане цирка пълен! Каракачанов, колко коалиции смени бе човек, айде спри са малко, дай път на младите, девствените в политиката! Нямам предвид Бюрек Пеевски с който така бурно си пристанахте, ама свършиха парите и айде хоп троп при Симеонов - поне сте бивши колеги от службите

6

поп Грую

преди 9 години

ПАТРИОТХристо БотевПатриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата.И е добър християнин:не пропуща литургия;но и в черква затуй ходи,че черквата й търговия!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?залага си и жената.И е човек с добро сърце:не оставя сиромаси;но не той вас, братя, храни,и вий него със трудът си!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,ка

5

koмитa

преди 9 години

Това е "нова" червена ПАРИЧНА (а не патриотична) коалиция тип "ОФ-цукало", запълнено с остатъчни ДС-екскременти и кьор-софра ***-патриотари!

4

хаха

преди 9 години

коментар към снимката:едно ченге подписва с друго ченге,а тези отзад откъде ги изкопаха,но добре стоят и дооформят представлението

3

Тошко

преди 9 години

БЪДЕЩАТА ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ.Тежко и горко на България с такъв Патриотичен фронт.