Михаил Миков и Росен Плевнелиев Снимка: БТА
fallback

БСП обвини президента Росен Плевнелиев, че се меси в активния политически живот и заема страната на опозицията.

След консултациите, свикани от държавния глава с настояване за актуализация на бюджета, социалистите обвиниха Плевнелиев, че се кани да стане активен участник в предизборната кампания.

Oще по темата
„Президентът не може да бъде политическа страна, той се връща в онази си роля, в която атакуваше изпълнителната власт преди година“, каза след разговорите лидерът на БСП Михаил Миков.

Той беше категоричен, че дебатът, който президентът е организирал в президентството, трябва да се води в Народното събрание.

„Ако някой иска да тласка страната към нестабилност и президентска република, ние в това няма да участваме“, отсече още Миков.

Той беше категоричен, че намесата на държавния глава в политиката ще навреди повече на президентската институция, отколкото на останалите партии.

Лидерът на БСП и председател на Народното събрание съобщи, че се е постигнало съгласие по време на разговорите за актуализация на бюджета на Здравната каса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Пешо

преди 9 години

роско се очерта, че е най-големио *** ..... за малко да изпълни ОПОРНИТЕ ТОЧКИ на ТИКВАТЯ

44

ПУТИН

преди 9 години

БЪЛГАРИЯ ,ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪВЕДЕНА ВЪВ ФАЛИТ , ЗА ДА БЪДЕ ПРИСЪЕДИНЕНА ,КЪМ РУСИЯ!С ТАЗИ ЗАДАЧА СЕ ЗАНИМАВА БКП И ДС!ДЕРЗАЙТЕ ДРУЗЯ!КТБ Е САМО НАЧАЛОТО НА ФАЛИТИТЕ!ОСНОВНИТЕ ПАРИ В КТБ , БЯХА НА РУСКАТА ВТБ, ИЗТЕГЛЕНИ СЛЕД СЪВЕЩАНИЕТО В БОРОВЕЦ!

43

художника

преди 9 години

До Анонимен 52 постИма един такъв дето все се изказва в" първо лице". И Президента, ако вземе че спомене МОЯТА страна или България, а не ТАЗИ страна- ще го извъртят, че пунтира оня - другия .Нема сгода пич, кой-как да се изкаже, все е крив- ние сме прави !

fallback