Снимка: БТА
fallback

Лидерът на „България без цензура” Николай Бареков се яви в прокуратурата, където беше призован заради думите му, че има документи, които съдържат "архивни извадки от досието" на Бойко Борисов с данни за извършени престъпления.

Oще по темата
Преди няколко дни лидерът на ББЦ обвини бившия премиер, че е свързан с Държавна сигурност.

След като излезе от прокуратурата Бареков съобщи, че е предал документите на държавното обвинение. Той обясни, че ги е получил в бял плик преди десетина дни. Не ги е занесъл веднага в прокуратурата, защото няколко дни не е отварял плика.

Лидерът на ББЦ съобщи, че документите не са оригинални, а цветни копия. „Предадох 5 броя справки, рапорти и доклади, които съдържат строго секретна информация от 90-те години от Черноморието”, съобщи той. По думите на Бареков в тях се съдържа самоличността на агент, който е предаден на прокуратурата. „Надявам се да има възможност лично да даде обяснения за това, което е писано”, допълни той.

Лидерът на ББЦ сигнализира, че се прави опит за саморазправа с партията му. Той съобщи, че близо 8 часа няма връзка с Христо Цирков, който е член на Контролния съвет на партията.От думите на Бареков стана ясно, че Цирков е отведен за разпит след изявления на Яне Янев. „Никой не знае къде се намира в момента”, каза лидерът на ББЦ след разпита си в прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Анонимен

преди 9 години

Ама чакайте сега, нали Бареков беше фен на Бойко 10 години, какво стана изведнъж?

56

Анонимен

преди 9 години

Свършиха парите нещо и започна да се притеснява Новия политик, че рано ще му свръши политическата кариера

55

Сентинел

преди 9 години

Този какъв невероятен циркаджия е, просто не е за говорене!

fallback