Снимка: ББЦ
fallback

"Женската организация на партия "България без цензура" е най-голямата и разпознаваема женска организация в България. В момента тя е по-сплотена и мотивирана от всякога. Оставаме твърдо зад каузите на партията и се противопоставяме на опитите за дестабилизирането й през последните дни“, се чете в изявление на "Евромайки", разпространено до медиите.

"В сложната вътрешнополитическа ситуация в България усилията и действията ни са насочени към обединение, а не към създаването на конфликти и напрежение“, категорична е Калина Крумова, председател на "Евромайки".

Повод за коментара й стана решението структурите на "Евромайки" в Сливен и Котел, които обявиха преди ден, че напускат "България без цензура" на Николай Бареков.

"Никога не сме били по-силни и единни. Шепата напуснали са хора, които не издържаха проверката на времето и отказаха да се борят за идеята „Евромайки“. Промяната само ще донесе нови хоризонти и сили на структурите ни. Промените в състава на ръководствата ще станат по съответната процедура и провеждане на събрание в най-кратки срокове", съобщи председателят на структурата Калина Крумова.

По думите на Крумова в момента „Евромайки“ работят активно по две нови инициативи. Едната е насочена към деца от социални домове и възрастни и е под мотото „Грижата няма цена“. Целта й е да се информира българската общественост, че всеки човек може да извършва благотворителност не само чрез даване на пари и вещи, а отделят от своето време и внимание.

Другата инициатива, по която "Евромайки" работят в момента, е под мотото "С грижа за живота на пътя" и ще бъде постоянна кампания. На първо място, трябва да бъде съставена карта за пътна безопасност в България, да бъде направен анализ на състоянието на пътищата и съоръженията за пътна безопасност, както и да се набележат мерките, които да бъдат предприети за осигуряване на спокойствие и сигурност по улиците у нас.

За тази цел „Евромайки“ ще организират в цялата страна кръгли маси и дискусии, на които да се съберат представители на местната власт, неправителствени организации и хората, които са пряко засегнати от войната по пътищата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Някой на 60

преди 9 години

Тая Калинка,кога стана майка,кога гащите им станаха по големи.От Нея ли ще бъде третото дете на Барека,пардон ,***.

21

Край

преди 9 години

Калинка издържа на всякакви пхроверки. От Атака мина в Герб и от там при Бареков. МНого верен човек е Калинка.

20

НН

преди 9 години

Кали,колко ти плаща ***,за да рекламираш неговата нещастна партия? Парите на Доган и Пеевски ще свършат и какво ще правиш тогава?

fallback