Част от евромайките обявиха, че напускат ББЦ. Снимка: Булфото
fallback

Структурите на "Евромайки" в Сливен и Котел напускат "България без цензура" на Николай Бареков, съобщи в писмо до медиите подалата оставка председателка на организацията за Сливен Женя Колева.

Заедно с нея и напусналата председателка на организацията в Котел Тихомира Атанасова от партията излизат около 80 учредители и редови членове.

Oще по темата

Причините са голямото разочарование от председателя на партията и от начина на провеждане на политиката на ББЦ, както и от липсата на перспектива за бъдещи демократични действия в името на българските жени и майки, се чете в официалната позиция.

"Сливенските и котелските майки не желаят да стават част от задкулисни игри на статуквото, срещу което се борят и предпочитат да останат верни на ценностите и убежденията си“, заявява още Женя Колева.

Всички, които напускат ББЦ и Евромайки в Сливен и Котел, обявиха, че застават твърдо зад бившия заместник председател Ангел Славчев и подкрепят изцяло неговата позиция.

Както Dnes.bg съобщи, преди седмица заместник-председателят на "България без цензура" Ангел Славчев подаде оставка и напусна партията, като решението си той обяви в отворено писмо до медиите.

Славчев обяви тогава, че снема политическото си доверие от Николай Бареков, като отправи остри критики срещу лидера на партията.

По думите му в партия ББЦ текат процеси, които говорят за съвсем други намерения, които нямат нищо общо с красивите обещания.

Въпреки случващото се, лидерът на ББЦ Николай Бареков бе категоричен, че коалицията около „България без цензура“ е единна и ще се разширява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

94

о,ооо

преди 9 години

Каква ирония , бързо се усетиха , че нищо няма да има за тях , а само нагли приказки ...Този електорат иска поне някакви парици ...

93

ЛУД

преди 9 години

Видите ли човек с вежди по нагоре от нормалното, това означава ,че този човек страда от психично разстройство и раздвоение на личността, това съм го чел от книга, още отначало разбрах че този не е наред с главата. На такива хора мястото им е в специализирани клиники за душевно болни

92

Анонимен

преди 9 години

Гози човек е програмиран и изпълнява команди. Вижте му празния поглед ...като зомби е.

fallback