Снимка: Булфото, ахрив
fallback

ГЕРБ даде заявка, че ще осигури нужния кворум, за да се гласува оставката на правителството.

„Ще гласуваме оставката, нали я чакаме една година“, обяви от името на опозицията Вежди Рашидов на влизане в Народното събрание.

Относно слуховете, че вече има договорка между ГЕРБ и ДПС за евентуално сътрудничество след предсрочните избори, той отсече, че ако това стане, ще е „първият, който си тръгва“.

Oще по темата
"Аз си имам някаква лична хигиена. Бъдете спокойни, аз ще ви бъдa лакмусът и индикаторът за това нещо”, коментира Рашидов.

Според него ГЕРБ ще си сътрудничи с всяка разумна партия.

Дошло е време, когато трябва да се спасява българската държава. Мъдрите, умните хора правят разумните партии. Сигурно има. Аз не се съмнявам, че Първанов е един умен човек, може с него. Не заявявам нищо, аз не съм член на ГЕРБ. С всеки разумен субект може да се разговаря – може с Реформаторския блок, може с разумните хора, заяви той.

Дошло е време да се отървем от догановци и делянпеевци, от косьочерничките. Дошло е време да не ограбват българския народ. Тези, които имат пари в банката, не са ли данъкоплатци? Кой им краде парите? Тези, които си дават парите ли са крадците, или тези, които крадат техните пари? Трябва медиите да се освободят от монопола. Когато медиите нямат свобода, няма свобода и личността, добави Вежди Рашидов.

Зам.-председателят на на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира, че българските граждани ще си направят много добра равносметка за това, което се случи за една година.

„Разбира се, че ако ГЕРБ има пълно мнозинство, ще може да върне държавата. Смятам, че българските граждани ще дадат подкрепа за ГЕРБ”, увери той.

На въпрос има ли вариант за друг премиер, различен от Бойко Борисов при победа на ГЕРБ на изборите, Цветанов заяви, че когато една партия печели изборите, съвсем закономерно и нормално е нейният лидер да бъде номиниран за министър-председател.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 9 години

ей пиянде и твоита оставка ще гласуваме

34

Анонимен

преди 9 години

Тази пиандурка щом има 2 милиона в КТБ със сигурност има още няколко пъти по 2 милиона в други банки.Или в чужбина.Е,веждичке,кой ти оцени толкова скъпо таланта?Подозирам,че това е най-големия познавач,почетния член на съюза на художниците-Бойко Борисов.

33

Анонимен

преди 9 години

Призна ли си веждичке?Бяхме сигурни,че правите "уйдурма" с ДПС,но друго си е и ти да го кажеш.

fallback