35

Анонимен

преди 9 години

ей пиянде и твоита оставка ще гласуваме

34

Анонимен

преди 9 години

Тази пиандурка щом има 2 милиона в КТБ със сигурност има още няколко пъти по 2 милиона в други банки.Или в чужбина.Е,веждичке,кой ти оцени толкова скъпо таланта?Подозирам,че това е най-големия познавач,почетния член на съюза на художниците-Бойко Борисов.

33

Анонимен

преди 9 години

Призна ли си веждичке?Бяхме сигурни,че правите "уйдурма" с ДПС,но друго си е и ти да го кажеш.

32

Я

преди 9 години

направо да не повярваш - тоя е трезвен / поне на снимката /

31

урко

преди 9 години

Вежди остави оставката ами кажи кво става с 2,6-те млн. лв. В КТБ? Ще се самоубиваш ли или пусна връзки да ти ги дадат

30

Комунистан

преди 9 години

Мултака на републиката може да си отдъхне за милионите си при Цецо Василев. Сега ако дойде ГЕРБ на власт, пак ще взима лихва от 10%.

29

Коста

преди 9 години

Рашидов е един от свестните в политиката;дано повече такива да влязат там.А тъпите оплювковци по-долу ще храчат срещу всеки ей така от спортна злоба само.Като всеки човек и Везди си има кусури,но е един от малкото,които прославят БГ по света.И един от малкото,които могат да доказат произхода на парите си.Долу ръцете от Вездито.

28

дедо Ташунко

преди 9 години

Личната ти хигиена Вежди смърди на цигари и алкохол. Пак ще ти гледаме портрета по-няколко пъти на ден. Успя ли да прибереш милиончетата обратно? Натам отиват нещата.

27

Кълвач Уди

преди 9 години

До 15 - тия - Освен това братко за 3 дни неявявяне - дисциплинарно уволнение. Това е по кодекса на труда. Хич да не се оправдават, че посещават районите си, щото много често и там доработват допълнително. Интересна работа са тези хорица.Да посещават районите си в събота и неделя тиквите им с тикви.

26

Анонимен

преди 9 години

Крадците на криминалния преход бяха ограбени от КТБ

25

Анонимен

преди 9 години

Съвеста не ми позволява да гласувам за такива хора като Б.Борисов,Цецка Цачева,Цв.Цв ,Деси от Дулуво,Лъчо мозъка,партизанската внучка Павлова за вашата не знам

24

Анонимен

преди 9 години

До SharkЗАЩО ЗАБРАВЯШ, ЧЕ НАЙ-НЕИСТОВО КВИЧЕШЕ КРАДЕЦА ИВАН КОСТОВ ЗА ПАРИЧКИТЕ СИ. С КТБ СЕ ПОЛУЧИ ТАКА, ЧЕ БЯХА ОКРАДЕНИ КРАДЦИТЕ, КОИТО СЕ БЯХА ПРИТАИЛИ В ТАЗИ БАНКА.

23

Анонимен

преди 9 години

АБЕ ИМА ЛИ ОЩЕ ЛУДИ КЪДЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И ЗА ТОЯ КАМЕНОДЕЛЕЦ

22

Shark

преди 9 години

Моите уважение към Вежди, но искам да го попитам аз нещо. И него, и Васил Найденов, защото те двамата бяха бесни заради случващото се в КТБ защото имат пари там и то не малко. Нямам претенции към парите им, знам че те са от хората, които са ги изкарали с труда си и евала за което. НО ИСКАМ ДА ГИ ПОПИТАМ КЪДЕ БЯХА И ДВАМАТА ПРЕЗ ВСИЧКОТО ТОВА ВРЕМЕ ПРЕЗ КОЕТО БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗГРАБВАШЕ, ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ПЕРСОНАЛНО УЖИЛЕНИ ЗА ДА РЕАГИРАТ И ДА КАЖАТ ГЛАСНО, НЕ, ДА ВИКНАТ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА Е БАТАК???

21

Анонимен

преди 9 години

Но дали има "разумна" партия, която да си сътрудничи с ГЕРБ, `щото сътрудничеството с тях автоматично изключва наличието на разум?!

20

Анонимен

преди 9 години

Кои са разумните партии и субекти,Господине,който не заявявате нищо т.к. не сте били член на ГЕРБ,а коментирате всички по всякакъв повод.Само членовете на ГЕРБ ли могат за заявяват собствено мнение.В ГЕРБ има само един член и всичко останало е....вълна,натегачи,кариеристи,блюдолизци,комплексари и егоисти-маргинали,хора без сянка-безлични и аморфни.А за такива като Вас нямам друго обяснение освен леката простоватост и желание за по-голяма публичност и значимост,чрез силните на деня,компенсация за трудностите които сте имали през детството си,но и много други са имали такива.

19

евро или долар

преди 9 години

Веждичке, кажи от къде са милионите ??

18

Винету Тиквенов

преди 9 години

По-добре впиянчения *** да ни каже,че миналия път не го разбрахме добре:КТБ пералня на пари ли е?И ако е,какво правят парите му там?Или пак е бил пиян?

17

някой

преди 9 години

партиите са разумни , но хората в тях са неразумни , може ли в 21 в. да се разсъждава като *** от ГЕРБ , може ли разумен човек да гласува за хора като Борисов , Цветанов , Цачева - че чак беше председател на Народното събрание , но какво се чудя - неграмотно население избира неграмотници да го управляват

16

да да

преди 9 години

имаш си лична хигиена, разправяй това на баба ми. Хората с лична хигиена не стават *** на долизурковци, на шушумиги.., на интриганти...т.е. на ГЕРБЕРИ- те всички са от един дол дренки. И между другото , ако нямате пари за ножчета за бръснене --да ви съберем социални помощи и да ви ги изпратиме, че всички сте станали космати като маймуните.