Алиосман Имамов. Снимка: Булфото
fallback

Хаосът в парламента продължава и е очевидно, че така не може да се работи, изрази мнение заместник-председателят на НС Алиосман Имамов, след като за втори пореден ден заседанието на парламента се провали поради липса на кворум.

"Ако продължава така и утре, и следващите дни, това със сигурност ще ускори датата на изборите и всички процедури свързани с тях", изрази мнение той.

По думите на Имамов липсата кворума е хронично явление за този парламент.

"Ако продължава така е очевидно, че ние не можем да работим, на консултациите утре се надявам да се стигне до общо решение ще работи ли парламентът и колко време", каза той.

В същото време зам.- председателят на парламента призна, че дълбоко се надява политическите сили да стигнат до споразумение по време на консултациите утре кои са законодателните приоритети,защото има и закони, свързани с европейските изисквания, които чакат да бъдат приети.

Както Dnes.bg съобщи по-рано, за втори пореден ден заседанието на парламента се проваля заради липсата на кворум. И днес след втория опит на председателя на парламента Михаил Миков да събере нужния кворум от 121 депутати, в пленарна зала бяха едва 109 души от управляващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Май

преди 9 години

Държавата ни се разпада, май е въпрос на време заспалия народ да излезе от будната кома в която го държат 24 год. И ако сме наследници на великите владетели създали тази държава, то тогава за тези *** нищо хубаво не ги чака. Трудно тръгваме но веднъж отприщили се тази насъбрана тегоба ще ги помете цялата крадлива и уродлива шайка дето се мъчи толкова време да унищожи тази нация. Неразбраха ли, че няма да се получи, които е посегнал към България е изгорял!

36

дпс преврат

преди 9 години

ония от БСП много добре да внимават какво гласуват че ония от незаконната турска партия (ДПС) искат да получат 300 хиляди български паспарта незабавно !!!!!!!!!!!!!!!!!това е държавен преврат къде е данс МВР армията !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

35

1

преди 9 години

До Севгин,мюмюн се казва на *** сикиджията,този се казва Алиосман Имамов.

fallback