Снимка: България без цензура
fallback

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков е избран за член на Изпълнителното бюро на Европейските консерватори и реформисти. Това е станало на заседание на ръководния орган в Брюксел, стана ясно от прессъобщение на партията до медиите.

Бареков обявил, че битката на „България без цензура“ в Европарламента ще е утвърждаването на България като равноправен член на ЕС. “Не може страната ни да е на срамното последно място”, заявил той. Бареков отново посочил, че Европа трябва да спре да се развива на две скорости.

Относно поведението на българските политици той коментирал, че те трябва да спрат да трупат лош имидж на България в ЕС. “Трябва да спрем да говорим срещу себе си, това винаги ми е било много неприятно”, казал лидерът на ББЦ.

„Очарован съм, че най-накрая имаме български член в нашата политическа група“, подчертал от своя страна зам.-председателят на консерваторите Джефри ван Орден. Според него Бареков иска промяна и реформа, каквато е и целта на консерваторите.

Ван Орден обявил, че членовете на групата вече са 63 и това я прави трета сила в ЕП, като се очаква още депутати от други страни да изберат своята група.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Левски

преди 9 години

Ами ето за Бареков гласувахме,снега исками и той да ни помогне за да преминем към нормални избури и Личности от народа да си изберем да ни управляват,а не от криминални парти.Ние народа исками господин Бареков и господин Джамбазки да занемават Европа за избури по мажуретарен път във Балгария,от което едната партия е упозециона а другата ще е управляващаСамо по този начин Балгария ще си обедени народа и ще тръгне по пътя на демокрацията.Господата Деревьев и Джамбазки да вземат спешно на наророда

31

Анонимен

преди 9 години

ocharovan *** i ***.obslyjvasht interesite na opredelena klika hora.

30

Гошко

преди 9 години

Какъв член бе направо предпазител.

fallback