Пресконференцията на Реформаторския блок. Снимка РБ
fallback

Нашият изборен успех и нашите разкрития са основната причина за падането на кабинета "Орешарски", на което сме свидетели днес, каза на извънредна пресконференция говорителят на Реформаторския блок Радан Кънев по повод искането на лидера на ДПС Лютви Местан да има предсрочни избори до края на годината.

По думите на Кънев искането на Местан е "опит на мафията да се препозиционира вдясно в лицето на ДПС".

Oще по темата
Според Реформаторите на България е нужно дясноцентристко управление. Ремонт на този кабинет и какъвто и да е било кабинет в рамките на този парламент не могат да решат проблемите на България, обяви Кънев.

Ние сме за възможно най-бързо назначаване на служебен кабинет и провеждане на избори, гласи позицията на Реформаторския блок.

Няма никакво съмнение, че "България без цензура" (ББЦ) е поредният продукт на мафията и опит тя да се позиционира  директно във властта.

ДПС и ББЦ не мога да бъдат партньори не просто за нас, а за никого, който държи на приличието, почтеността и законността в политиката. Нашата политическа цел е ДПС и ББЦ да не бъдат никакви политически балансьори. Това зависи от нашия успех, а не от някой друг, е казал в заключение Радан Кънев.

Реформаторите обявиха още, че управляващите подготвят кражба за близо 5 млрд. лв. от проекта "Южен поток".

Заради кражбата на тези 5 млрд. лв. управляващите ще загубят 10 млрд. евро европейско финансиране за българските граждани за следващия програмен период, обяснил Георги Ганев, цитиран от пресцентъра на формацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

П.Петров

преди 9 години

До без висше.Разсъжденията ти са на ниво ***, берящ жИлязУ. Нагледен пример си точно за това, което говоря.Има три вида работещи:Умен и работлив, обикновено захващат собствен бизнес;Умен и мързелив - производителността им зависи от мотивацията под формата на заплащане;Глупав,но изпълнителен - полезен работник;***,но упорит - упорито прави нещата по грешен начин и не поема,като му казват какво и как.Кои е най, по и никак по полезен продукт?

23

Анонимен

преди 9 години

ТИЯ СМЕШНИЦИ ОТ РБ- КАКВИ 5 МИЛИАРДА- ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ УЧАСТЪК СТРУВА 3,5 МИЛИАРАДА ? БОЛНИ МОЗЪЦИ. ПЪК И КАКЪВ УСПЕХ- 5 ПАРТИИ С 5%

22

без висше

преди 9 години

доП.(***)Петров -не е важно ,колко си образован,важно е да си полезен,защото образования крадец е многократно по-вреден

fallback