Снимка: архив Булфото
fallback

Реформаторският блок се обяви за предсрочни избори. Това стана ясно на проведен днес импровизиран брифиниг на партията. Според Реформаторите изборите са поставили ултиматум на правителството да подаде оставка.

„Виждаме опит да се пренебрегне волята на избирателите“, се казва в позицията на Реформаторския блок. Според тях обещаната „кратка, ударна програма“ не може да постигне разрешаване на кризата. Затова те настояват служебно правителство да „спре всички афери на сегашното правителство и енергийната мафия, а прокуратурата да започне незабавно разследване“.

Като примери за неуспеха на правителството „Орешарски“ от Реформаторския блок посочват разсрочването на дълговете на Христо Ковачки, изборът на консорциум за построяването на „Южен поток“.

Според Реформаторския блок всеки час от управлението на сегашното правителство задълбочава кризата и нестабилността на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

303

преди 10 години

Ако Кунева,не беше в Реформаторския блок щяха да имат много повече гласове!Откъде се пръкна тази комунистка в десните? Навсякъде никнат, не можем да се оттървем от тях!

11

мас

преди 10 години

деформаторите и кунева се обявиха за нормалност и да окажат отпор на ББ.това обаче беше преди цяла седмица.

10

Божо

преди 10 години

България не се нуждае от избори, защото доган е нейния султан, а станишев е неговия шут !!! Защо нормалните хора да определят бъдещето на една страна, като това го вършат пеевските съветски ориенталци ???!!! България не се нуждае от правила и демокрация , тя се нуждае от турски сериали и съветска носталгия !!!! България не се нуждае от образовани хора , важното е да различаваш числото 15;15;15;15;15 !!! България не се нуждае от свободни хора, нуждае се от бедни и зависими нещастници !!!

fallback