12

303

преди 10 години

Ако Кунева,не беше в Реформаторския блок щяха да имат много повече гласове!Откъде се пръкна тази комунистка в десните? Навсякъде никнат, не можем да се оттървем от тях!

11

мас

преди 10 години

деформаторите и кунева се обявиха за нормалност и да окажат отпор на ББ.това обаче беше преди цяла седмица.

10

Божо

преди 10 години

България не се нуждае от избори, защото доган е нейния султан, а станишев е неговия шут !!! Защо нормалните хора да определят бъдещето на една страна, като това го вършат пеевските съветски ориенталци ???!!! България не се нуждае от правила и демокрация , тя се нуждае от турски сериали и съветска носталгия !!!! България не се нуждае от образовани хора , важното е да различаваш числото 15;15;15;15;15 !!! България не се нуждае от свободни хора, нуждае се от бедни и зависими нещастници !!!

9

Анонимен

преди 10 години

Мадам "ЙЕС" трябва да се научи, че за нея ще има само едно голямо и твърдо "НОУ"!!!!!

8

жорката

преди 10 години

Тези пърхутни люспи не са спряли все нещо да искат. Лигавиха се по жълтите павета,,скрити зад миризливите ***. Сега им се прияло баница. Маскари, марш на протест, власт не се взима със *** и голи тумбаци!

7

жулналисти

преди 10 години

Тя кризата е дълбока от 25 години, но Вашата неграмотност наистина се задълбочава прогресивно. Погледнете само какво неграмотно заглавие сте написали.

6

Джони

преди 10 години

Милена Кунева отблъсква десния избирател! Мисля, че и беше показано нагледно чрез използването на преференцията.

5

Мили реформатори,

преди 10 години

електоратът или поне 2/3 иска да Ви го набие дружно на всички, участвали по един или друг начин в управлението през тези 25 години, и нагласите са за поне един футболен отбор от партия, нали обичате футболната терминология, за поне 10 години в затвора, осъдени от български съд! Но, няма как да се стигне до тази така необходима реформа!

4

истинко

преди 10 години

Алоооо ДНЕС.БГ! Можете със статия "Тридеседседемдесед и три или атмосВера от един протокол" да се надсмивате над неграмотноста на някаква избирателна комисия, а вие неграмотни *** сте публикували статия със заглавие "И Реформаторите се обявиха се предсрочни избор" !!! Исус рече: "Виждате треската в окото на своя приятел, но не виждате гредата във вашето собствено. Когато махнете гредата от своето око, тогава ще можете да видите тъй, че да извадите треската от окото на своя приятел."

3

az

преди 10 години

тези мишовци едва едва, след пълна мобилизация на абонатите си и при мега ниска избиратрлна активност, вкараха евродепутат, за какво лаят така алчно?

2

Paribljas

преди 10 години

Мигленче, то неостанаха реактори за да затваряш бе мила...Освен да приватизирате Марица-2 и да ни вземете въздуха на концесия друго неостана...

1

Али

преди 10 години

Корман Исмаилов премиер !!