Снимка: Булфото
fallback

Общият брой на гласувалите в чужбина българи по данни на секционните комисии е 25 360, съобщиха от Министерството на външните работи.

Тази сутрин, в 02:00 часа българско време, приключи гласуването в Ню Йорк, САЩ, с което завърши и гласуването в чужбина на изборите за Европейски парламент, посочват от МВнР.

В избирателната секция в Ню Йорк правото си на глас са упражнили 52 български граждани.

Изборите за членове на Европейския парламент в чужбина са преминали в спокойна обстановка и съгласно изискванията на закона. Българите зад граница гласуваха в 167 избирателни секции в 35 държави, припомнят от МВнР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

вот

преди 9 години

Поздравления, гласуващите в чужбина колкото и да са малко винаги гласуват адекватно. Изключвам шалварите. Браво, българи, знам че и вас ви боли за това, което става у нас, макар и да сте на холяди километри!

10

Анонимен

преди 9 години

До 123много мразя някой да ми каже , че нямам право да гласувам след като живея в чужбина. Слушай сега да те образовам малко комунистически червей !! Моя бзнес е в България, моята компания е със седалище в България, данаците си плащам в България - повярвай ми моите данаци са най - малко 100 пъти колкото твоята годишна заплата! А сега пак ли ще ми кажеш , че нямам право да гласувам , ***??? *** като тебе не трябва да имат глас! Не ние !

9

Анонимен

преди 9 години

В избирателната секция в Ню Йорк правото си на глас са упражнили 52 български граждани.----------смях :)

fallback