Даниел Георгиев. Снимка: ГЕРБ
fallback

Изпълнителната комисия на ГЕРБ изключи Даниел Георгиев от партията и го призова да напусне 42-то Народно събрание.

Това съобщи пред журналисти зам.- председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева.

Oще по темата
Един от мотивите е некоректното поведение на Георгиев през последните няколко дни.

Решението идва след противоречиви изявления и действия от последните дни, от които така и не стана окончателно ясно дали депутатът напуска ГЕРБ, за да се присъедини към „България без цензура“, или остава в партията на Бойко Борисов.

Преди три дни Николай Бареков обяви в Сливен напускането на Георгиев, а впоследствие стана ясно, че в 17.10 часа депутатът е подал заявление в деловодството на Народното събрание за напускане на парламентарната група на ГЕРБ.

Още на следващия ден обаче Георгиев обяви на брифинг в НС, че остава в ГЕРБ и пуснал молбата нарочно, а впоследствие я оттеглил.

Изненадващо обаче той се появи на предизборно мероприятие на "България без цензура" в Бургас, след което заяви, че не е там, за да се присъедини към партията на Бареков.

Вчера от Хасково дойде остра реакция от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който отсече, че "това шикалкавене уронва престижа на ГЕРБ". "На мен ми е изключително обидно, на мен такива хора не ми трябват в ГЕРБ”, беше категоричен Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

бг-избирател

преди 9 години

Ще се изразя по-дипломатично, Герб станаха за смях дни преди изборите :) Ако на Бат Бойко не му трябват такива депутати, на мен не ми трябват неговите смешници в Европа! Ясен ли съм? :))

82

дядо Гроз

преди 9 години

Защо корите подрастващото герберче?! Та той е верен последовател на боса си бб! Не помните ли как Буда сутрин заявяваше едно,за обяд се извръщаше на 120 градуса,а вечерта - на още 120 градуса.

81

Дойн

преди 9 години

Чии депутат е бил тоя от снимката?Кой *** го е предложил въобще?Бат Бойко и депутатите ли си търси по кръстовищата и магистралите?Ако бяха взели властта сега подобни *** можеха да са министри!С право не искат да влизат на заседания в парламента,може пък им е останал малко срам!В следващия парламент - дори и с риск и Батето да увехне - тест за интелигентност!

fallback