В Кърджали Станишев получи конче за сина си от отец Петър. Снимка: БТА
fallback

Отчитаме, че БСП отнася негативи заради партньорството си с ДПС, каза пред журналисти в Кърджали лидерът на БСП Сергей Станишев.

По принцип коалицията в България е непопулярна дума, но правим всичко в името на страната, допълни лидерът на левицата.

Oще по темата
По думите му партньорството с ДПС се гради на каузата за възстановяване на икономика, държавност и социална справедливост.

"Докато правителството начело с г-н Орешарски изпълнява програмата, която е в основата на партньорството с ДПС, ще го подкрепяме", допълни той, цитиран от БТА.

Сергей Станишев каза, че е скандализиран от гласуването и решението на Европейския парламент по отношение на „Южен поток“, защото според него то не е справедливо към България. Той заяви, че проектът е важен за икономиката на страната и е един от източниците на диверсификация на газ за България.

Станишев съобщи, че през май се очаква да бъде представена подготвяната от правителството програма за реиндустриализация на България до 2020 г. и по нея да започне широко обществено обсъждане.

Лидерът на БСП е на посещение в Кърджали за срещи с бизнеса и актива на левицата. Той посети църквата "Св. Георги Победоносец" и гроба на депутата от БСП Димчо Михалевски. За по-късно през деня е насрочена неформална среща на Станишев с членове и симпатизанти от БСП.

„Кърджали е символ на българщината, един от градовете с голямо значение и се радвам, че и тук започва да се съживява икономическият живот. Макар и да става стъпка по стъпка и бавно, това е най-важното, за да могат хората да живеят по-нормално, по-сигурно и да имат достоен живот“, каза още председателят на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

easy

преди 10 години

negativite za Bulgaria sa ot bsp. sorry.nov bg kabinet idva - samo ot dps i oste edin zadaljitelen ezik - turski ezik. za solidarnost mejdu proletariata.

45

Серги

преди 10 години

Аз да си крада яко с ДПС ,а пък хората нека ме псуват!

44

Анонимен

преди 10 години

Станишев е мижитурка, ако не ближи на Доган отдавна нямаше да съществува, а за управление и нямаше да помирише дори, но за това е виновен и Първанов, той създаде първата тройна коалиция, той *** първи БСП

fallback