46

easy

преди 10 години

negativite za Bulgaria sa ot bsp. sorry.nov bg kabinet idva - samo ot dps i oste edin zadaljitelen ezik - turski ezik. za solidarnost mejdu proletariata.

45

Серги

преди 10 години

Аз да си крада яко с ДПС ,а пък хората нека ме псуват!

44

Анонимен

преди 10 години

Станишев е мижитурка, ако не ближи на Доган отдавна нямаше да съществува, а за управление и нямаше да помирише дори, но за това е виновен и Първанов, той създаде първата тройна коалиция, той *** първи БСП

43

Анонимен

преди 10 години

39,40,41,42,44 - Позитански ***-от километри личи :)))

42

Hanko

преди 10 години

Много хора негодуват срещу Станишев, но той за пореден път с това изказване показа, че е европейски лидер.

41

БСП

преди 10 години

Партньорството ни с ДПС е в името на парите и властта, която имаме в някаква степен.Затова сме готови да ви лъжем и в името на паричките от партийните дотации а също от далаверите чрез властта сме готови да даваме права на ДПС - не ни пука че те подкопават държавата и Турция скоро ще ни обяви война когато се почустват силни да откопаят парче от нас. А и глупавите пенсионери ги лъжем с някой лев-те само за пенсийката и кафенцето мислят. Това е истината

40

Чавдар

преди 10 години

Лидерът на БСП с това си изказване каза много верни неща.

39

Sars

преди 10 години

Станишев е най-добрия български политик.

38

Krasimirov

преди 10 години

БСП ще успеят на изборите, защото никой не иска ГЕРБ отново на гребена на вълната.

37

Йотов

преди 10 години

Станишев в момента е единственият български политик, който мисли като държавник.

36

XXL

преди 10 години

ипи в БСП-то, че Гоце с чифтето отстрелва партийни архари. Сергеят се гърчи, а Мая подсмърча - приятелски огън ги пари. В шеги и закачки - и тук-таме с храчки редят се предизборни листи. При Гоце ловците, при Серго овците. . . Меле на червената писта! Подготвят конгреси. . . червени метреси колосват сукмани и фусти. Ще бранят Сергея - каква епопея! Дали пак властта ще изпуснат? Лютвито кадрува, Доган му диктува - с *** ще сме скоро в страната. Сергеят пак пъшка в прегръдката мъжка, одупен във поза позната.

35

към 36

преди 10 години

А бат Бойко ще остане да рине Авгиевите обори!!!

34

Анонимен

преди 10 години

ИСКАМ ДА ЗНАМ: "РОДОЛЮБЦИТЕ" СТАНИШЕВ, СИДЕРОВ И БАРЕКОВ ЗАЩО ДРАПАТ ДА СЕ ИЗМЪКНАТ ОТ БЪЛГАРИЯ???

33

Анонимен

преди 10 години

вече може да се казва почти всеки ден:"България пак уби дете!" Пък продължавайте лобирането за този некадърник. Зер, време му е да се оттегли на спокойствие в ЕП с голямата заплата и шапка на тояга.

32

androsbg

преди 10 години

*** Станишев, единствената причина заради, която си оставил ДПС и Атака да вилнеят и дерибействат в България, е че работиш по по-важни задачи - да прокараш руските проекти и интереси скришом в ЕС. Това е твоята единствена мисия.

31

арматуриста

преди 10 години

Тоя срещу отчето не е ли Остап Бендер Заменкаджиев??

30

бай Иван

преди 10 години

Станишев-" Партньорството ни с ДПС е в името на това да бъдем на власт и в името на далаверата..."

29

Божо

преди 10 години

бсп и дпс управляват в името на страната, по-скоро в името на две страни - руската и турската империи !!! АНТИБЪЛГАРИ !!!

28

N

преди 10 години

Невестулка мазна вие страната отдавна я продадохте на ДПС,сега просто си търсите извинение и накрая пак някой друг ще ви излезе виновен както през последните 25год.Ако народа ви обичаше толкова много нямаше да има нужда да правите коалиции и най-големия град в който спечелихте изборите нямаше да бъде с население едва 100 000.

27

Иво

преди 10 години

Тоя *** що не ходи да се запише в армията да защитава родината си от Русия?