Сергей Станишев посети Монтана. Снимка: БСП
fallback

Бойко Борисов упорито бяга от дебат, поканата ми все още е в сила, заяви по време на посещението си в Монтана лидерът на БСП Сергей Станишев.

"Тези избори са важни и за Европа, и за България. Както за това как България седи в Европа, какви интереси има и как ги отстоява, така и за вътрешнополитическата ситуация“, посочи лидерът на социалистите.

"Нали Борисов казва, че тези избори са много важни за вътрешната ситуация, най-нормално е, когато имаме две партии, които си съперничат, защото това е голямата интрига на предстоящите евроизбори – между БСП и ГЕРБ, всичко останало е гарнитура, хората да чуят европейски дебат между лидерите на двете най-големи партии, да чуят кой какво ще предложи и как ще постигне”, продължи Станишев.

Той допълни, че не знае защо Борисов толкова упорито бяга от такъв дебат и посочи, че не е вярна тезата, че няма арбитър, защото по думите му арбитър ще са хората, които ще гледат дебата.

Лидерът на БСП посочи, че не приема сериозно пиенето на кафе между лидерите. "Работа трябва да се върши, а не политически игри да се играят", категоричен бе Станишев.

Помолен да коментира твърденията, че се върви към предсрочни парламентарни избори, социалист №1 посочи, че преди избори някои ръководители на партии истеризират и се държат предизборно. "Това особено личи на някои малки партии, които нямат шанс. Това са по-скоро мечтания”, категоричен бе той.

Oще по темата

Станишев посочи, че следващата седмица на първо четене ще се гледат промените, които засягат Закона за конкуренцията и специално търговските вериги, за да бъдат защитени и българските потребители, и българските производители.

"Да, в този парламент се работи трудно, особено когато най- голямата парламентарна сила целенасочено се опитва да саботира работата на парламента”, каза още той. Според него въпреки трудностите, това НС е приело изключително важни промени.

По думите на Станишев от изключителна важност е да бъде приет и законът за Черноморското крайбрежие, защото в противен случай ще се затруднят всички черноморски общини и туристическият бизнес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

Крив си !

преди 10 години

До 125 Това е темата на дипломната работа на Серьожа - "Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия", защитена в Ленинската школа - Москва. Какво ще кажеш? Май по-полезно е да можеш да се оправяш с маркуч в гориста местност, отколкото да броиш копчетата по шинела на Путин.

117

Българин

преди 10 години

Какъв дебат бе Станишев ?На каква тема ? Та Б.Б. две смислени изречения не може да "върже" ти искаш дебат.Не се занимавай с него. Остави го да ни разказва за "Геле седмичката" за южната тангента ,за метрото и магистрала " Тракия"... Ние това заслужаваме ,защото "най- много мразим да мислим".

116

к-н Бомбов

преди 10 години

бат Бойко е толкова ***,че за него всеки дебат би означавал пълен резил...та те за тва и бяга от подобни словостълпкновения:)

fallback