118

Крив си !

преди 10 години

До 125 Това е темата на дипломната работа на Серьожа - "Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия", защитена в Ленинската школа - Москва. Какво ще кажеш? Май по-полезно е да можеш да се оправяш с маркуч в гориста местност, отколкото да броиш копчетата по шинела на Путин.

117

Българин

преди 10 години

Какъв дебат бе Станишев ?На каква тема ? Та Б.Б. две смислени изречения не може да "върже" ти искаш дебат.Не се занимавай с него. Остави го да ни разказва за "Геле седмичката" за южната тангента ,за метрото и магистрала " Тракия"... Ние това заслужаваме ,защото "най- много мразим да мислим".

116

к-н Бомбов

преди 10 години

бат Бойко е толкова ***,че за него всеки дебат би означавал пълен резил...та те за тва и бяга от подобни словостълпкновения:)

115

ОСТАВКА

преди 10 години

Няма смисъл да се водят дебати с комунисти,които са ОБУЧАВАНИ как да манипулират! Достатъчен преврат спретнахте предизборно,излязохаСРС-ТА само на Герб,а нито едно на човека,който най-много се оплакваше от това -Станишев,после Йовчев напусна работа при пресидента,щото имал други планове и след това беше назначен за министър.А за отвличане на вниманието спретнахаКОНТРАпротест!-типични комунистическиНОМЕРА!

114

Анонимен

преди 10 години

Какъв дебат може да стане с тебе бе празнодумец!

113

....

преди 10 години

До 95-та година няма БГ гражданство,защо е тук.Причината е много проста баща му е бил дясната ръка на Живков,но ако имаха поне малко от неговия акъл може би нямаше да сме ТАКА.

112

Анонимен

преди 10 години

Станишев бяга в Европа с висока скорост. За по-сигурно ползва самолета. Даже вече с Моника и ново жилище там избират. Ще се установяват трайно там.БСП и коалиция съсипаха през тези 25 години България. Пъчи се за дебат, от който той лично не зависи. Ще се изложи безвъзвратно, както много пъти до сега, но друг ще му пере пешкира. Само тази наглост му остана. С другарите - милионери си вършат корупционната дейност - сигурен път към тотална разруха у нас. Не го докосва нищо, затова така е надебелял.

111

Ед.Хувър

преди 10 години

До Анонимен 121 ПИЧ , ЩОМ ЛИДЕРА ТИ Е ЗАВЪРШИЛ ИСТОРИЯ НА ШЕВА И КРОЙКАТА НА РУСКИТЕ УНИФОРМИ , ДА СИ ХОДИ В МОСКВА И ДА ПРЕПОДАВА НА ПОДРАСТВАЩИ КОМСОМОЛЦИ И КОМУНИСТИ ...

110

Анонимен

преди 10 години

До ХонорикХахолик , колко пари взе от Позитано 20 за възхвала на гея ???

109

Анонимен

преди 10 години

Бсп и герб са едно и също

108

Хонорик

преди 10 години

Тиквата винаги е бягал понеже е гузен и страхлив.Единственото което прави е да насъсква хората един срещу друг да водят битка помежду си.Дано занапред вече нито той,нито подобен *** не управлява страната!

107

Искам много!!!

преди 10 години

Искам дебат на всяка цена, да си кажа ОПОРНИТЕ ТОЧКИ дето Моника ми написа!Ще ги изпея наизуст!!!

106

Мери

преди 10 години

Ама за какво да дискутира Борисов с теб?! Дискутирайте си с Цацаров,който ви доведе на власт, с Местан и Сидеров, с които управлявате! Дискутирайте с Мая Манолова, Кутев, И.Йотова, Дъбов, К.Добрев, Орешарски и онзи некадърник Овчев, който вчера обясняваше,че може детето в Поморие да не е отвлечено, а то вече беше убито!

105

Анонимен

преди 10 години

Какво да си говори Борисов с този долен гей?

104

Анонимен

преди 10 години

Да бе фен на Бойко казва,че на Станишев му било смешно образованието.. ахахахаха единия е завършил история в Москва, а другия за пожарникар в Б-я.. ама вие съвсем изтрещяхте

103

Ед.Хувър

преди 10 години

ЗА КАКВО ЩЕ СИ ГОВОРИТЕ ??? ЗА РУСКИ УНИФОРМИ ЛИ ???

102

квестор

преди 10 години

Администрацията крие информация, която трябва да е публична, но усвоява по 1 млн. лв. месечно за прозрачност, откакто сме членове на ЕС chara.blog.bg/politika/2014/04/11/otkrito-ili-skrito-upravlenie.1255958

101

Анонимен

преди 10 години

Какъв дебатКой ще ви гледаИ двамата си отивайтеЛустрация!!!

100

Анонимен

преди 10 години

Снаиперист

99

Е, затова се махнах

преди 10 години

Докъде доживяхме? Другарите да ни изправят срещу Русия!!И ти мръсно *** Станишко се пишеш са социалист.***, трябва да ви разстреляме, майка ви кожодери. Обрекохте хората толкова време на глад и мизерия, а парадирате, че сте с леви виждания. Кожодери. Крадели сте преди, крадете и сега.Да *** дано, вашта мама.