Снимка: Булфото, архив
fallback

За участие в евроизборите на 25 май се регистрираха 18 партии, 6 коалиции и 5 инициативни комитета. Срокът за подаване на документи за политическите формации изтече в 18 ч. днес, а за регистрацията на инициативните комитети, които ще издигат независими кандидати, е до 14 април.

Oще по темата

ГЕРБ,  "Синьо единство", БАСТА, Българска комунистическа партия,  "Атака",  Българската левица, ДПС, Национален фронт за спасение на България (НФСБ), "Глас народен", "Зелените", Съюз на комунистите в България, Зелена партия, Християндемократическа партия на България,Партия на Зелените, Национал-демократична партия, Българска демократична общност, Българска национално-патриотична партия, Партия на българските комунисти са подалите документи партии.

Коалициите са Реформаторски блок, „България без цензура", Коалиция за България, КОД, ОБ, НДСВ, СДП, АБВ, Националистически партии на България - "Свобода" и "Либертас България".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

puf paf

преди 10 години

Тома Белев въздесъщи кога ще черпи? Или сме на събитие на Прокопиев? Да го обяват публично , за да има и за нас нормалните граждани.

17

Е дойде време

преди 10 години

Изненадай вечно управляващите - гласувай за извън парламентарна партия

16

кукли на конци

преди 10 години

Там като отидат,че като ще почнат да се срамуват от нас, а и ние от тяхГласовете не им се чуват,ама зор-кандидати

fallback