18

puf paf

преди 10 години

Тома Белев въздесъщи кога ще черпи? Или сме на събитие на Прокопиев? Да го обяват публично , за да има и за нас нормалните граждани.

17

Е дойде време

преди 10 години

Изненадай вечно управляващите - гласувай за извън парламентарна партия

16

кукли на конци

преди 10 години

Там като отидат,че като ще почнат да се срамуват от нас, а и ние от тяхГласовете не им се чуват,ама зор-кандидати

15

Анонимен

преди 10 години

Както е тръгнало на този етап ще пратим в европа сигурни гей и ***.

14

Анонимен

преди 10 години

Шаран така правиш услуги на бсп и дпс с твърдия им електорат който винаги гласува. А може би си от троловете и опорните точки на овчев.

13

Призив

преди 10 години

Гласувайте за когото си искате но не за турци, комунисти и сидерасти за да спасим България.

12

Анонимен

преди 10 години

https://youtube/watch?v=usY-uRi2UMA

11

Шаран -БГ

преди 10 години

Битка се бият, защото има *** да им *** задниците и ходят до урните да гласуват! Ако разсъждават нормално, гражданите на РБ не трлябва да припарват до изборните секции! Тогава целия свят ще разбере що за управници имаме, НО ние сме *** !!

10

Анонимен

преди 10 години

Тези "избори" са важни за партиите, за да демонстрират в Брюксел численост и представителност. Иначе дУпетатите ни го играят масовка, трето храстче в седма редичка. Някой нещо да е направил за интересите на България?????

9

Анонимен

преди 10 години

Сега, като се започне с едни предизборни лъжи, колко е важно да имаме "представители" в Европарламентa, колко много ще "работят" за интересите на България...Направо не е истина!

8

Баба пена

преди 10 години

Чумата черна да ва яде хайдуци...

7

Колко много васали!

преди 10 години

Така, както е тръгнало, ще ни карат под оръжие да им гласуваме, само и само да се доберат до тлъстия европейски кокал...

6

Атакист

преди 10 години

БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКА ПОВЕЧЕ В САТАНИСТКИЯ ЕВРОСЪЮЗ! СВИКВАЙ РЕФЕРЕНДУМ, РОСЕНЧОООО, НАЛИ СИ ПО ТИЯ РАБОТИ??????

5

wind ofshor

преди 10 години

polzata ot segashnite bg evrodeputati = polzi na evdeputati ot energyinite bg monopolisti. ottam idvat ogromnite zaplati na evrodeputatite po 30 000 ? i otgore.a za bg narod - 170? zaplati i evropeiski tseni na stokite v BG. bon apétit!

4

турчин

преди 10 години

Поредните кандитати който ще си оправят финансовото си състояние, но за избирателя обещанията за повече евро средства. Преценявай избирателю. В България всичко е трудно причината е некомпетентността и бюрокрацията.

3

прокурор

преди 10 години

Последните обири показват колко много не са наясно другарите какви процеси вървят в Държавата. Да обереш генерал от разузнаването е повече от позор за това управление. Следващите ще бъдат Станишев, Местан, Доган , Сидеров, Миков и всички крадци от БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ. Няма такава Държава в Европа. Каквито и опорни точки да пише мутреса Моника, такова чудо нямаше при управлението на ГЕРБ.

2

Анонимен

преди 10 години

Ха ха ха , ще се изтрепят за големите брюкселски заплати.Досега не съм видял някой от хрантутниците които са във Европарламента , да е направил нещо стойностно за България.Регистрират само присъствие и лапат заплатките.

1

Каква полза?

преди 10 години

Българските политици толкова не можаха да разберат, че хората няма да отидат да гласуват за евродепутати, които да получават по 10.000 Евро на месец, а избирателите да продължават да духат супата!