Снимка: БТА
fallback

Парламентът отказа да обсъжда през тази седмица искането на ГЕРБ да се формира временна анкетна комисия, която да разгледа случая в Лясковец отпреди десет дни, когато по време на акция психичноболният Петко Петков уби спецполицай и рани трима негови колеги.

Красимир Ципов от ГЕРБ настоя, че предложението трябва да влезе в дневния ред на Народното събрание, но мнозинството не прие искането на опозицията.

Oще по темата
„Връщането към темата с акцията в Лясковец е изключително болезнено за близките на загиналия и не смятам, че е нужно сега да се прави анкетна комисия”, коментира депутатът от БСП Красимир Янков.

Той припомни, че вече е бил изслушан главният секретар на МВР Светлозар Лазаров в парламентарната комисия по вътрешна сигурност.

„На този етап данните са ясни, има насрочена проверка, която е с времеви обхват до 3 май. Вие бързате да върнете в полезрението на обществото случаи, от каквито по време на вашия мандат сте бягали”, обърна се той към опозицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

абе

преди 10 години

Обаче за петното направиха ОСТАВКА ЧЕРВЕНИ КЪРЛЕЖИ

7

Анонимен

преди 10 години

Комисии това народно събрание прави само, ако предложенията идват от коалицията. Неуспехите, некадърността и излагациите на управлението се премълчават, подценяват и при възможност се потулват. След преврата по ТВ 7, благодарение на манипулацията с костинбродските бюлетини, самоотвержено разкрити от Мая Манолова и Бареков", "чудесната тройка" затова се и събра. Мнозинство от измамници и крадци си правят, каквото си поискат с нахално безочие и велики катарзиси.Купени ясновидци по ТВ 7 лъжат наред

6

СТАТИСТИКА

преди 10 години

Да се направи една комисия Овчев , защо уволни шефа на кат , след наложена му глоба.Да се каже защо убитите на пътищата на България са се увеличили с 25% последните месеци ...Ето и статистика за това ... кой ще понесе отговорност за товаАко се погледне статистиката за последните 5 години ще видите за какво говоря ...През 2008 година - 1061 загинали по пътищатаПрез 2009 година - 901 загиналиПрез 2010 година - 775 загиналиПрез 2011 година - 657 загиналиПрез 2012 година - 601 загинали ....

fallback