Ангел Найденов Снимка: архив, БТА
fallback

Министърът на отбраната Ангел Найденов определи искането на оставката му от ГЕРБ като "виагра за хора, които вместо да търсят обяснение, би трябвало да дават обяснение". Министърът коментира въпроса пред журналисти след като участва в отбелязването на 99 г. на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите.

Вчера ГЕРБ поиска оставката на Найденов и министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев вчера заради скандала около изграждането на защитно съоръжение по границата с Турция.

Oще по темата
"Ако бях по-невъзпитан, щях да кажа глупости, но тъй като съм възпитан, ще кажа, че това е своеобразна виагра за хора, които вместо да търсят обяснение, би трябвало да дават обяснение.  Включително за сегашното състояние на армията и съответно на въоръжението и на техниката", каза министър Найденов, цитиран от БТА.

Той посочи, че вече са изградени окончателно повече от 400 метра от оградата на границата с Турция. По думите му според мнението на специалистите това е добър опит за Министерството на отбраната и командването на въоръжените сили.

Ангел Найденов заяви, че работата е напреднала сериозно, а основните проблеми са свързани с доставката на материалите заради трудно проходимия терен.

Относно очакванията на военноинвалидите да получават безплатни лекарства министърът коментира, че се надява до края на лятната сесия на Народното събрание да бъдат приети промените в закона, които да позволяват това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

?!?

преди 10 години

Срам за пагона да е под властта а на това мекотело, има и такива, който се облажиха, жалко за Българската армия.

13

Анонимен

преди 10 години

Найденов, дайте гласност на всички безобразия, които натвори мекотелото Аню, под диктовката на Белия "генерал"! В противен случай, тези няма да млъкнат, те така са научени от Мутрата, да говорят, дори и само глупости!

12

Анонимен

преди 10 години

Не може човек, който си е зарязал семейството заради една к..рва, да защитава подобаващо интересите на цяла една държава - той би направил същото и с нея !

fallback