Снимка: БТА
fallback

ГЕРБ е единствената алтернатива на това управление и трябва да го покажем сега на евроизборите, за да може да се стигне час по-скоро до предсрочни парламентарни избори.

Това каза заместник-председателят на партията ГЕРБ Цветан Цветанов пред повече от 150 активисти в открития тази вечер край Кърджали семинар на младежката партийна структура, пише БТА.

Цветанов посочи, че ГЕРБ е най-силната политическа организация, а доказателство за това било бързото събиране на необходимите подписи за произвеждането на референдум, с който ще може да се постигне въвеждането на задължително гласуване, а това по думите му "ще претопи купените гласове и ще гарантира максимална и точна представителност на българските граждани в Народното събрание".

Заместник-председателят на ГЕРБ каза още, че ДПС води масирана реваншистка кампания "за пречупване на интелигенцията в смесените региони". Според него, целта на тази акция е върху българските мюсюлмани, българомохамеданите и християните в тези региони да бъде оказана такава репресия, че "да работят и да  обслужват само ДПС".

.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

116

Анонимен

преди 10 години

Така е, но трябва добре да анализира допуснатите грешки по време на управленския мандат. Не постигнахте очакваните от хората резултати в борбата с корупцията. Обещаното трябва да се изпълнява. Няма наказани политици, управленци и олигарси. Никой не смее да пипа там, защото пороците на доста от хората в съдебната система са сериозна пречка, но който се плаши от мечки, да не ходи в гората. Освен това тежестта на прехода трябва да се носи солидарно, за да има търпимост към трудностите. Успех!

115

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ вече е минало.Соломон Паси,Виктор Меламед и Максим Бенвенисти го решиха още октомври миналата година.

114

гери

преди 10 години

цветанов не е виновен за нищо ***!

fallback