116

Анонимен

преди 10 години

Така е, но трябва добре да анализира допуснатите грешки по време на управленския мандат. Не постигнахте очакваните от хората резултати в борбата с корупцията. Обещаното трябва да се изпълнява. Няма наказани политици, управленци и олигарси. Никой не смее да пипа там, защото пороците на доста от хората в съдебната система са сериозна пречка, но който се плаши от мечки, да не ходи в гората. Освен това тежестта на прехода трябва да се носи солидарно, за да има търпимост към трудностите. Успех!

115

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ вече е минало.Соломон Паси,Виктор Меламед и Максим Бенвенисти го решиха още октомври миналата година.

114

гери

преди 10 години

цветанов не е виновен за нищо ***!

113

опропасти ми уикенда

преди 10 години

Ей, отиде ми уикенда на кино, видя ли мазната мутра на това влечуго и ми ида да строша монитора. Те му гласят поне 30 години на топло по всички обвинения - той продължава да ми се изживява като бащица. Мръсно нечистоплътно човече.

112

Анонимен

преди 10 години

ne spirat hymoreskite na fizkyltyrnika komik, vijte samo fizionomiqta my.

111

123

преди 10 години

Каква алтернатива сте бе *** "милиционери"? Има ли още наивници ,които да Ви подкрепят? Наверно само болни антикомунисти и антисемити, защото у нас няма и никога не е имало комунизъм. Дори при бай Тошо. А сега БСП е много по- демократична партия от всички останали, камо ли ГЕРБ, в която се чува само думата на един баш комунист - Б.Б.

110

Анонимен

преди 10 години

Тоя с форма на картоф в главата защо още не е в затвора ??

109

Хаха

преди 10 години

Браво Цвъки...браво....Ама знаеш ли какво е алтернатива барем?

108

dragko

преди 10 години

Единствената алтернатива ако ГЕРБ дойдат на власт е възраждане на партизанското движение!Да му мислят мандражийте и овчарите........

107

сениор

преди 10 години

до 140. данчо,Герб построиха цяла автомагистрала, и не само. Там са отишли страшно много пари. Те ще се върнат от Европа след приключване на проекта - такива са правилата. Само че проекта завърши няколко седмици след изборите. Та, действително Герб имат да вземат няколко милиарда от ЕС и те ще си им ги дадат.

106

Селянин

преди 10 години

Тоя *** с интелект колкото на едноклетъчен организъм не разбра ли най-сетне, че той плюс Бойко Борисов са политически трупове??! И че т. нар. партия ГЕРБ няма бъдеще поради проста причина - тази партия няма ценности и идеология, а е просто една мутренска групировка.

105

Анонимен

преди 10 години

Егати алтернативата сте Цецо!

104

ДАНЧО

преди 10 години

До политолог : ИМАТ ОЩЕ 4 МЛРД . ДА ВЗЕМАТ ,ЗА ДА НАВАКСАТ ОСЕМТЕ МИЛИАРДА ,ДЕТО ГЕРБ ,НАЧЕЛО С БЕЗХАБЕРНИКА , ИЗДУХАХА НЕЗНАЙНО КЪДЕ ! ЯСНО ЛИ ТИ Е ,ПАТАРАНЧО ?

103

ОГНЯН

преди 10 години

МОЖЕ ,НО ТРЯБВА ДА ГИ НЯМА В ГЕРБ ТРИМАТА НЕКАДЪРНИЦИ ! ХА ,ПОЗНАЙ , АПАРТАМЕНТЧО , КОИ СА ТРИМАТА !

102

Анонимен

преди 10 години

Най- страшното и ужасяващо твърдение което съм чел до сега !

101

ренета

преди 10 години

ако сте умни не се подавайте да ви манипулират а гласувайте з който вие прецените а не за две кебабчета и после ви забравят

100

Поц

преди 10 години

Защо Цветанов и Борисов не са в зандана?

99

загрижен

преди 10 години

Този на снимката дали притежава ловно оръжие, защото комбинацията от подобно психично състояние и оръжие, наскоро видяхме до какво води?! А "шефа" му дали притежава бойно оръжие, че там нещата са още по - рискови?!

98

политолог

преди 10 години

В момента БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ са проклятието на България. Досега са взели над 4 милиарда заеми, а дадоха на пенсионерите по 4.50 лв. и то от юли. Обещаваха мин.пенсия 500 лв. , а вместо това си остана 150 лв. Сега обещават мед и масло ама след 2016 г. т.е. когато вече няма да са на власт. Всеки ден убийства, грабежи, кражби, самоубийства и всички гадости които могат да се случат само когато БСП-ДПС-ДС са на власт.

97

Анонимен

преди 10 години

До Мира Радеваne badi sigorna 4e ne glasuvat za gerb kakto kaza i ti te glasuvat za tozi koito dava nai mnog a nai mnog imat gerb