Снимка: БТА

ГЕРБ е единствената алтернатива на това управление и трябва да го покажем сега на евроизборите, за да може да се стигне час по-скоро до предсрочни парламентарни избори.

Това каза заместник-председателят на партията ГЕРБ Цветан Цветанов пред повече от 150 активисти в открития тази вечер край Кърджали семинар на младежката партийна структура, пише БТА.

Цветанов посочи, че ГЕРБ е най-силната политическа организация, а доказателство за това било бързото събиране на необходимите подписи за произвеждането на референдум, с който ще може да се постигне въвеждането на задължително гласуване, а това по думите му "ще претопи купените гласове и ще гарантира максимална и точна представителност на българските граждани в Народното събрание".

Заместник-председателят на ГЕРБ каза още, че ДПС води масирана реваншистка кампания "за пречупване на интелигенцията в смесените региони". Според него, целта на тази акция е върху българските мюсюлмани, българомохамеданите и християните в тези региони да бъде оказана такава репресия, че "да работят и да  обслужват само ДПС".

.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase