Пресконференцията на Реформаторския блок в Стара Загора. Снимка БТА
fallback

Реформаторският блок е единен политически субект и няма нищо общо с досегашните коалиции. Това заяви в пресклуба на БТА на съвместната пресконференция на лидерите от Реформаторския блок Радан Кънев.

Според него всяка партия има свой облик и се допълват прекрасно. По думите му в Реформаторския блок обаче освен партийни членове от съответните партии членуват и много граждани, предимно интелектуалци, без да принадлежат, към която и да е от партиите, предаде БТА.

Мислете за Реформаторския блок като за Европейския съюз, допълни Меглена Кунева. Искаме хората да имат избор и затова се надяваме, че територията на нормалността ще се разширява, добави тя.

Нито Иван Костов, нито Бойко Борисов определят политиката на Реформаторския блок. Ние също искаме смяна на това управление, но знаем как и какво да постигнем, обяви Радан Кънев.

Според него на конгреса на ГЕРБ не се е случило нищо ново освен това, че Бойко Борисов иска да се върне отново във властта.

Корман Исмаилов предупреди, че ако "Европа се свива в България, по-младите ще я търсят извън страната".

Тази вечер лидерите на Реформаторския блок ще имат среща с граждани в Стара Загора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Както е модерно

преди 10 години

Разсъждавам:Как стана така, че бившите ПРАВОИМАЩИ пак са ПРАВОИМАЩИ?Как стана така, че върховете в силовите структури станаха БАШ правоимащи?Как стана така, че ГОЛЕМИТЕ поборници за демокрация си взеха своето и млъкнаха като риби.Та!!!!!!!Правоимащите ще го преместят в другия джоб, докато тъпанарския народ драска по форумите, удря се по гърдите и крещи с пълно гърло: Нашите са убави, другите са маскари.А те са си едни и същи!!!Защо не сме като украинците?ЗАЩО??????

22

За ДЕМОКРАЦИЯТА де

преди 10 години

Какво беше при Тодор Живков - ууужас.А сега......::::ДЕМОКРАЦИЯ. Завършваш висше образование и отиваш да чистиш клозетите в Лондон или Париж или Брюксел или ........СВОБОДА.

21

барбуха

преди 10 години

Кунева е за затвора,не мога да разбера защо още се прави на лидер и на какво всъщност е такъв,след като вече никой не и вярва и измамите и лъснаха с пълна сила.

fallback