Бойко Борисов. Снимка, архив, Булфото
fallback

С писмото, с което отговаряте на поканата ми за среща между вас и кметовете на общини от ГЕРБ, за пореден път доказвате, че сте премиер единствено на гражданите и кметовете на ДПС и БСП. Това пише в ново писмо до премиера Пламен Орешарски лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Oще по темата
Вчера министър-председателят написа на Борисов, че основен приоритет в управленската програма на правителството е преодоляването на различието между регионите в страната. Той е категоричен, че за кабинета не е от значение политическата принадлежност на кметовете от различни общини. „Готов съм да дискутирам и с Вас въпросите, които поставяте във Вашето писмо", пише още Орешарски.

Както Dnes.bg писа, ГЕРБ покани с писмо премиера Пламен Орешарски на среща с кметовете от партията, в удобно за двете страни време и място, „на която да представите аргументите на правителството за разпределението на средствата по програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите".

Причината беше несъгласието на бившите управляващи с начина на разпределение на 500 милиона лева по инвестиционната програма.

Според Борисов при посещенията на премиера в страната прави впечатление, че той с охота се срещал с кметове от БСП и ДПС.

"В този ред на мисли не разбирам защо както вие, така и финансовият министър, отказвате да се срещнете и да разясните на кметовете от ГЕРБ критериите, по които правителството разпредели средствата от инвестиционната програм "Растеж и устойчиво развитие на регионите". По този начин за пореден път доказвате, че бягате от неудобни въпроси, на които нямате логичен отговор", пише днес лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

100

BorisovTroll

преди 10 години

Реформатори, незвисими, зелени, бенбени - накрая всички се подмокрихте от кеф и възхищение, когато господаря ви се появи на протеста!!!! Жалка картинка!!!#ДАНСwithme is the same as #WeDanceForGROB!

99

Ей, мухльо

преди 10 години

Ти като сложи една -утка за президент .......Пуста въжена ВРАТОВРЪЗКА ЗА ВАС..............

98

драго

преди 10 години

Наглец ,той за 4 години направи така че хората да се самоубиват ,по голям престъпник от него в държавата няма.

fallback