Цветан Цветанов. Снимка: архив, БТА

Конфликтът между депутата от ДПС Делян Пеевски и бившия вътрешен министър и настоящ народен представител от ГЕРБ Цветан Цветанов не само не спират, ами и продължава в развитие.

След като Пеевски съобщи, че според справка от МВР се е срещал с бившия силов министър 40 пъти, Цветанов коментира, че това са несериозни неща. Според него не може да има такава справка.

„Това е документ, който може би е предоставен, за да обслужи Делян Пеевски, защото знаете, че когато имаше искане от журналисти за достъп до обществена информация, такъв беше отказан”, отсече той.

Още по темата
Цветанов отново настоя, че се е срещал няколко пъти с Пеевски, но не посочи точния брой.

По-рано днес Делян Пеевски информира, че за да изясни истината, е поискал от настоящия вътрешен министър Цветлин Йовчев справка от регистъра на министерството за проведените между него и предшественика му срещи.
"От нея е видно, че броят на регистрираните посещения, които съм правил в централната страда на МВР, на ул. “Шести септември“ №29, за периода 2009 – 2013 г. (когато Цветан Цветанов бе министър), е общо 40, т.е. много повече от твърденията на Цветанов за не повече от седем проведени срещи между нас. Какви са били темите на провежданите между нас разговори, следва да питате него – не е в мой стил да коментирам същите, но представената от мен справка доказва един вече безспорен за мен факт, а именно, че Цветан Цветанов е лъжец", пише той в съобщение до медиите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase