Снимка: YouTube
fallback

Росен Петров става член на партията "България без цензура", оглавявана от бившия журналист Николай Бареков.

След като преди дни водещият от bTV обяви, че е напът да замени стола в "Нека говорят" с политиката, днес разбрахме, че става партиен функционер.

Oще по темата
"Поради различни писания в пресата, моята чест ме задължава да обявя, че от този момент ставам член на партията "България без цензура", обяви той в студиото на предаването си, където бе поканил Бареков.

Заявлението си за членство във формацията Петров изчете от листче, което извади от джоба на сакото си.

Водещият призна, че е прибегнал до тази стъпка, след като от ръководството на медията поискали той ясно да каже дали е член на партията.

Николай Бареков приветства водещия в редиците на партията си и дори заяви, че иска да управлява с хора като Росен Петров, даже го видя като бъдещия вътрешен министър.

Накрая Росен Петров се обърна към зрителите: "За мен беше чест да бъда с вас през последните 5 години", с което даде да се разбере, че това е последното му предаване в bTV.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

504

А

преди 10 години

*** народ ей... TV7 е на Делян Пеевски и компания, който е от ДПС... Цялата телевизия е патерица на турска партия, само като им се видят репортажите и става ясно... Кога българина ще спре да вярва на празни приказки и страхотни обещания, забравихте приказката за лъжловото овчарче... 20+ години ни лъжат крадци, че ще ни оправят... Ние сами трябва да се оправим, президентска република с мажоритарен избор и клауза за сваляне от власт в конституцията... Тогава ще се оправим...

503

ни съ знай

преди 10 години

Учудва ме смелостта (или безочието) на РП и НБ, Средняци в не особено сложната им професия, много добре познати на обществеността, какво могат да предложат,освен да крадат чужди идеи.Нека поне да обяснят как да се преодолее зависимостта от чуждите банки!

502

Анонимен

преди 10 години

*** ЗАСВИРИ НА ***,А НА НАС НЕ НИ ПУКА!ДС ОТНОВО ЗАКУКА!КУКУ-КУКУ- МИЛИ ХОРА,НИЕ ПАК СМЕ ТУК...КУКУ-КУКУ!

fallback